Forum » Operacijski sistemi » [Windows][XP Home] IE7 ni v spisku za "takojšnjo"(express) posodobitev
[Windows][XP Home] IE7 ni v spisku za "takojšnjo"(express) posodobitev
AndrejS ::
Zakaj nimam v WinXPHome pod automatic updates IE7? V Pro verziji pa je.
- spremenilo: CCfly ()
Spc ::
Ravnokar sem stestiral Windows Server 2003, Datacenter Edition R2 + SP2 (Release Candidate) in IE7 se sploh ne prikaže niti kot software update ko grem na windows update.
Meni to super odgovarja samo, da ne vidim IE7.
Po SP2 update-u pa ostane IE6 gor.
Meni to super odgovarja samo, da ne vidim IE7.
Po SP2 update-u pa ostane IE6 gor.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spc ()
Izi ::
Home ali Pro nima veze, važen je jezikovna verzija.
Če imaš Windows Slovensko verzijo, potem IE7 in WMP11 nimaš v Windows update, ker ne obstajata.
Če pa imaš Angleško verzijo potem pa sta se ti že zdavnaj naložila oba.
Lahko si sicer ročno downloadaš in naložiš Angleško verzijo ampak potem bodo celotni Windowsi ena sama zmešnjava, ker bo polovica v Angleščini polovica pa v Slovenščini.
Ali že kaj pripravljajo Slovenske verzije IE7 in WMP11 oz. če je sploh kaj v načrtu pa ne vem.
Če imaš Windows Slovensko verzijo, potem IE7 in WMP11 nimaš v Windows update, ker ne obstajata.
Če pa imaš Angleško verzijo potem pa sta se ti že zdavnaj naložila oba.
Lahko si sicer ročno downloadaš in naložiš Angleško verzijo ampak potem bodo celotni Windowsi ena sama zmešnjava, ker bo polovica v Angleščini polovica pa v Slovenščini.
Ali že kaj pripravljajo Slovenske verzije IE7 in WMP11 oz. če je sploh kaj v načrtu pa ne vem.
Spc ::
No Windows Server 2003, Datacenter Edition R2 + SP2 (Release Candidate) je samo v angleščini pa ni IE7 na windows update strani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP Service Pack 3 !!! Wiiii!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 10591 (5012) | bluefish |
» | Samsung pripravlja 16 GB DDR3 pomnilniške moduleOddelek: Novice / Pomnilnik | 5934 (4241) | MrStein |
» | Nova anketa: koliko pomnilnika (RAMa) je v vašem primarnem računalniku? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 9270 (7720) | R33D3M33R |
» | Windows Server 2003 SP2Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3483 (2537) | Microsoft |
» | IE7 končno v naše mlinčke (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14109 (9072) | OrlyTM |