Forum » Strojna oprema » ugasanje prenosnika
ugasanje prenosnika
lei ::
Ziujo
Zadnje case se mi dogaja (recimo 3 dni) da se mi racunalnik kr naenkrat ugasne. Ponavadi ko modeliram al pa rendam, tut ko delam u photoshopu ipd... Zakaj se to lahko dogaja? Mislm da nimam virusa, raculanik je prazn (vse sharnjeno na zunanji disk), pa tut zmogljiv mislm da je. Ponavadi dela cel dan, dostikrat neprestano delam, ampak do zdej ni blo problemov. Ne segreva se prekomerno (pomojem), razn problem je ce ga mam v narocju direkt na ventilatorjih (LAPtop my ass) ...se karakteristike, ce kej pomagajo:
Prenosnik Hp pavilion zv5000, Intel®, Pentium® 4 CPU 3,40 GHz, 1Gb RAM, 80Gb (deljen na 2 particiji C,D po 40Gb, na C vsi programi)
Hvala, Lp
Zadnje case se mi dogaja (recimo 3 dni) da se mi racunalnik kr naenkrat ugasne. Ponavadi ko modeliram al pa rendam, tut ko delam u photoshopu ipd... Zakaj se to lahko dogaja? Mislm da nimam virusa, raculanik je prazn (vse sharnjeno na zunanji disk), pa tut zmogljiv mislm da je. Ponavadi dela cel dan, dostikrat neprestano delam, ampak do zdej ni blo problemov. Ne segreva se prekomerno (pomojem), razn problem je ce ga mam v narocju direkt na ventilatorjih (LAPtop my ass) ...se karakteristike, ce kej pomagajo:
Prenosnik Hp pavilion zv5000, Intel®, Pentium® 4 CPU 3,40 GHz, 1Gb RAM, 80Gb (deljen na 2 particiji C,D po 40Gb, na C vsi programi)
Hvala, Lp
Jochaan ::
sem jst tut doživel parkrat samodejni shutdown in ponovni zagon
pa mam anitivirus gor pa firewall pa nč ne zazna... bomo vidli
pa mam anitivirus gor pa firewall pa nč ne zazna... bomo vidli
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB
Husqvarna ::
Ne vem no. Meni še vseeno najbolj diši po pregrevanju. Ali se ugasne ali resetira?
Ta procesor je kar vroč.
Ta procesor je kar vroč.
ugasne se, ne resetira. punca sm btw kako ves da se pregreva (razn to da mam najslabsi mozni procesor za prenosnik, in procesor ki je ZNAN po pregrevanju) ? a se to kje da vidit kok se segreje? ker se ne segreje veliko. mislim, malo se ampak ne morem rect da je kej vec kot mlacno (mlacno wtf?) in na koncu - kaj je za narest?
hvalaaa
hvalaaa
ronaldo ::
P4 je znan po tem kar sem nastel, zraven tega ti baterija ne zdrzi dosti ker je ta procesor zelo lacen eletricne energije. Priporocam ti da ga vrnes ce si ga kupila pred kratkim, drugace pa ce mas garancijo ga nosi na servis, ali pa uporabi kak program za zmanjsanje frekvence in voltaze procesorja. Lahko pa bi pogledala temperaturo procesorja z programom: Everest
Rekla si da se to dogaja pod obremenitvijo, torej je kriv procesor 100%.
En nasvet se: drugic preden kupis tako propadlo stvar, raje vprasaj na forumu, tak da ne bos naredila spet take napake.
Rekla si da se to dogaja pod obremenitvijo, torej je kriv procesor 100%.
En nasvet se: drugic preden kupis tako propadlo stvar, raje vprasaj na forumu, tak da ne bos naredila spet take napake.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: ronaldo ()
ne bos verjel ampak sem vprasala tocno na tem forumu kuplen je bil lani septembra in nima vec garancije. fora pa je, da je pod isto obremenitvijo (se hujso, autocad, ps + 3d naenkrat + net + iTunes) in se to se nikoli ni zgodilo. Zdej pa. tko da mi je edini spas kak program za zmanjsanje frekvence in voltaze procesorja. Spet pa nevem kok se to nardi Drugace sm pa zlo zadovolna, ampak to je zdej kr sok.
lp
lp
Husqvarna ::
Pomojem je prenosnik potreben kakega "zimskega" čiščenje. Predvidevam da se pregreva. Pomojem se ti splača nesti na servis, mislim da te ne bo prišlo več kot 5 jurjev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Applovi prenosniki se pregrevajo, problem rešuje programski popravek (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14143 (10597) | Invictus |
» | Pregrevanje laptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 4727 (3496) | solatko |
» | Pregrevanje pametnega telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 4251 (3215) | next3steps |
» | Normalna temperatura prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1631 (1472) | DeathKiller |
» | pregrevanje hp prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20452 (19521) | Havq |