» »

Nakup smuči

Nakup smuči

Scorpio23 ::

Zanima, če so tele Elan smuči dobre za žensko začetnico...Cenovno so zelo ugodne. Prosim za kakšen nasvet.

Klik

Hvala!

Mati ::

Toplo ti svetujem, da se pojdi posvetovat v kakšno rgovino Elan. Nekateri proizvajalci, kot Elan, Atomic, Fischer prav za Hervis izdelujejo manj kvalitetne in cenejše smuči. Osnova smučke ni les pač pa umetna masa.

Tako sem se jaz lani nasankal v Hervisu, ko pa je monter šraufal avtomate gor, pa je skup zlezel od smeha, kaj sem mu privlekel.

Super Sonic ::

Ma odvisno koliko hočeš smučati.

Moja draga si je pred dvema letoma omislila smučarijo. Skupaj sva odšla v Hervis in sam sem ji predlagal najcenejše karvink smučke (Carv 6.16 :D ). Panzerje sva kupila kvalitetne, vezi tudi in basta.

Kolega, ki je bil tisti čas prodajalec v Hervisu je sam kazal, kako se smučka odlomi če jo prepogibaš ipd. in da je to največji sekret od smučke. Najprej sem misli, da sva ga malo pihnila, ampak za tistih par dni, ko smučava, so te dile več kot ok.

Po dveh letih (sedaj gredo v tretjo sezono) so smučke še cele, robniki niso zarjaveli, ipd.
Skratka smuča se čisto ok, pa je bla dila (nova) 12 jurjev.

Seveda so razlike med smučkami in to še kakšne, ampak če nekdo smuča tri dni v letu in še to bolj po modrih progah in počasi, verjamem, da so tudi tele Elanke več kot solidne smuči in bodo zdržale vsaj par let.

Skratka - prodajajo takšne smuči ne ravno za brez veze.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Intersport (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7117526 (11908) bambam20
»

smučanje in oprema

Oddelek: Loža
328214 (7241) energetik