Forum » Programska oprema » Backup program
Backup program
EvilGod ::
Kater program mi priporočate za backup?
Hočem da program sam samo skopira določene mape iz diska G na disk H, s tem da si sam zapomni kaj je naredil in v prihodnje kopira samo spremembe...
nekaj takega kot je Second Copy 7... a je še kakšen drug kaj boljši?
Hočem da program sam samo skopira določene mape iz diska G na disk H, s tem da si sam zapomni kaj je naredil in v prihodnje kopira samo spremembe...
nekaj takega kot je Second Copy 7... a je še kakšen drug kaj boljši?
zdravc ::
Jaz uporabljam Back4WinXP, ki je sicer enostaven program (stiskanje ali samo kopiranje, vse ali samo spremembe itd).
Všeč mi je to da stiska v zip formatu, zato lahko arhivske datoteke odprem tudi brez tega programa.
Všeč mi je to da stiska v zip formatu, zato lahko arhivske datoteke odprem tudi brez tega programa.
kdor zna pa žih
GaS ::
To se da vse narediti s preprostim batch fileom in xxcopy oz. xcopy. Imam pa drugo vprasanje; rabim tak backup kot je bil opisan, se pravi kopiranje sprememb fajlov v dolocenem direktoriju, vendar na drug racunalnik. V primeru da je prizgan, se kopiranje izvede, drugace pa pac ne. Brez kakrsnih koli tezenj v stilu da ni mreze itd..Trotl-butl, silent mode:) Je kaj takega?
boula ::
OK - bom nadaljeval v teji temi da ne odpiram nove.
tej programi so kul samo moti me ena stvar.
sam uporabljam SyncBackSE - in vsi tej programi ki ne delajo image - ti kopirajo 50 GB dosti več kot 3 ure - in zakaj?
zato ki ti recimo eno mapo ki je sicer velika 50 MB kopira 1/2 ure ker je notri npr 400 fajlov po 1kb.
Keri program oz. na kakšen način bi se dalo to delati hitreje? a druge got uporaba GHOST ni?
da bi izbiral določene mape in ti vse združi - ne pa celo particijo.
povdarek tudi na to da so določene mape v različnih root-ih.
HVala
tej programi so kul samo moti me ena stvar.
sam uporabljam SyncBackSE - in vsi tej programi ki ne delajo image - ti kopirajo 50 GB dosti več kot 3 ure - in zakaj?
zato ki ti recimo eno mapo ki je sicer velika 50 MB kopira 1/2 ure ker je notri npr 400 fajlov po 1kb.
Keri program oz. na kakšen način bi se dalo to delati hitreje? a druge got uporaba GHOST ni?
da bi izbiral določene mape in ti vse združi - ne pa celo particijo.
povdarek tudi na to da so določene mape v različnih root-ih.
HVala
jan01 ::
Hitro se da kopirati s robocopy. Google še v slovenščini najde http://forumi.siol.net/showthread.php?t=24788
darkolord ::
> da bi izbiral določene mape in ti vse združi
Če so na drugem koncu diska se jih ne da kar združiti
Če so na drugem koncu diska se jih ne da kar združiti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol TV lista - MulticastOddelek: Pomoč in nasveti | 4732 (4277) | Master_Yoda |
» | SiOL TV na optiki po novem z 2,3 Mbit MPEG4 streamiOddelek: Omrežja in internet | 2860 (2449) | telexdell |
» | PC + TV kartica + SIOL TVOddelek: Zvok in slika | 1065 (999) | Simko |
» | siolov komunikator v amisaOddelek: Omrežja in internet | 2027 (1545) | masterscorp |
» | Kopiranje velikih datotek v winXPOddelek: Operacijski sistemi | 2008 (1788) | 1fris |