Forum » Navijanje » navijanje core2 duota
navijanje core2 duota
*ziga* ::
no jst bom pa u kratkem kupu enga ud omenjenih procerjev.zj me pa zanima ker bi biv najblolsi pa da bi se se dav kr dobr navit z negowmu hladilnikam no sj ce bi blo treba kupt se ksnga za 10k hld. mislm ni problema.to me res zanima zato zj moj susolc k se rd zlo hwal zj k sm mu powedow da bom pac posodobu swojo kisto bo on dubu zele za miklawza kr dobr komp z E6400 2.13 .zj pa mene zanima k men je tut full usec E6400
ce bi ga loh sprawu brez wodnga na 2.50.mam pa zj tut now uhisje k ma 3 120mm wente pa se enga za 80mm tko da mislm da z hlajenjem naw tezaw.al pa ce ksn drug proc priporocate pa da bi ga loh sprawu nad 2.20. max dam zanga 65k wem da tut ta tema spada pud kaj kupiti sam
sm dow raj u to k bo wec gowora u navijanju
lp, ziga
ce bi ga loh sprawu brez wodnga na 2.50.mam pa zj tut now uhisje k ma 3 120mm wente pa se enga za 80mm tko da mislm da z hlajenjem naw tezaw.al pa ce ksn drug proc priporocate pa da bi ga loh sprawu nad 2.20. max dam zanga 65k wem da tut ta tema spada pud kaj kupiti sam
sm dow raj u to k bo wec gowora u navijanju
lp, ziga
- zaklenil: gfighter ()
no sm pa tut slisou da bo u zacetku nowga leta wn prsu E4300 pa da ga bi z lahkoto naviv na 3.5 pa sam za ene 30k pa bi ful bol naredu pa se susolc se bo skor puzru .razn ce mislte da bi blo bl pametn kupt E6400 al pa kej podobnga
please odgowrte
please odgowrte
jooooj no sorry ker zivim no nisem vedel da ste na temu forumu tako strogi.
bom zacev od zacetka .
jaz bom v kratkem kupil enega od omenjenih procesorjev .zanima me pa kateri bi bil najprimernejsi .zdaj bo moj sosolec dobil sestavljen racunalnik z E6400 2.13 .meni je pa ta procesor tudi zelo vsec in me zanima vase mnenje o njem .sem pa tudi slisal da ob zacetku novega leta pride ven E4300 in da bo odlicen navijalec .zdaj me pa zanima koga priporocate se da E6400 tudi zelo dobro naviti? saj je moj sosolec velik egoist in bi se z dvojedercem prekleto hvalil sam ja v mojem razredu nima se nihce.in se to ze 1leto ne sledim vec tako dobro kot vcasih in me zanima ce bi core 2duo pasal na mojo plato asrock 775vm800 agp 8x
hvala za vnaprej in oprostite zaradi slenga.
bom zacev od zacetka .
jaz bom v kratkem kupil enega od omenjenih procesorjev .zanima me pa kateri bi bil najprimernejsi .zdaj bo moj sosolec dobil sestavljen racunalnik z E6400 2.13 .meni je pa ta procesor tudi zelo vsec in me zanima vase mnenje o njem .sem pa tudi slisal da ob zacetku novega leta pride ven E4300 in da bo odlicen navijalec .zdaj me pa zanima koga priporocate se da E6400 tudi zelo dobro naviti? saj je moj sosolec velik egoist in bi se z dvojedercem prekleto hvalil sam ja v mojem razredu nima se nihce.in se to ze 1leto ne sledim vec tako dobro kot vcasih in me zanima ce bi core 2duo pasal na mojo plato asrock 775vm800 agp 8x
hvala za vnaprej in oprostite zaradi slenga.
xCore ::
Če boš kupil novi procesor zato ker se tvoj sošolec hvali si stisni dva focna pa idi pod mrzli tuš...
Drugače pa meni dela:
Asus P5B Deluxe
Intel Core2Duo E6400
2.13@3.20GHz z lahkoto
Drugače pa meni dela:
Asus P5B Deluxe
Intel Core2Duo E6400
2.13@3.20GHz z lahkoto
.:R Š T:. [.: Trust is a weakness :.]
jk ::
Res te je težko brat, res.
1. E6400 se dobro navija.
2. Matično bo treba menjat in potem tudi (kot kaže) grafično.
1. E6400 se dobro navija.
2. Matično bo treba menjat in potem tudi (kot kaže) grafično.
zee ::
zagotovo ne bi pasal v tvoje podnožje, predvsem pa kar je napisal xCore v prvem stavku.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
ok hvala vam da ste odgovoril pa da ste se potrudl prebrat mojo pisavo no pa bi vas se to prasov zdaj kaj se bolj splaca prej nov procesor
ali graficno sam potem ni logike v tem da bi jst poj kupil maticno z pci potem bi lahko graficno sam stran vrgu .a mislte da bi blo zdaj bolj pametn da bi kupu dobro maticno(najvec ene 30k) k mam rojstn dan pa se ksne rame .in da bi potem jst svoj tanov racunalnik pocasi sestaval
ker zdaj imam ene zelo lepo ohisje(saj meni je lep)se cisto prazno pa sem najprej mislil tastaro ohisje prodat pa se kaksen del pa dati u tanovega
zdaj sem se pa raje odlocil da bi raje pocasi sestavljal nov racunalnik z pci itd.
kaj menite na to vem da sem zasel res malo offtopic
in prosim kaksen link od kaksne dobre in dokaj poceni maticne plosce saj bi to naredil sam samo vi se bolj spoznate na to in bi jaz lahko kupil slabo maticno za velik0o denarja
hvala za naprej
lp, ziga
ali graficno sam potem ni logike v tem da bi jst poj kupil maticno z pci potem bi lahko graficno sam stran vrgu .a mislte da bi blo zdaj bolj pametn da bi kupu dobro maticno(najvec ene 30k) k mam rojstn dan pa se ksne rame .in da bi potem jst svoj tanov racunalnik pocasi sestaval
ker zdaj imam ene zelo lepo ohisje(saj meni je lep)se cisto prazno pa sem najprej mislil tastaro ohisje prodat pa se kaksen del pa dati u tanovega
zdaj sem se pa raje odlocil da bi raje pocasi sestavljal nov racunalnik z pci itd.
kaj menite na to vem da sem zasel res malo offtopic
in prosim kaksen link od kaksne dobre in dokaj poceni maticne plosce saj bi to naredil sam samo vi se bolj spoznate na to in bi jaz lahko kupil slabo maticno za velik0o denarja
hvala za naprej
lp, ziga
GaS ::
Kot prvo, dej malo locila uporabi..In kot drugo, "dobro" plato bos zelo tezko dobil za 30k za C2D. Lahko ti pa js mojo Biostarko prodam, stara teden dni, samo za test. Garancija, racun. ZS ce te zanima. Boljse za ta denar ne dobis.
Ne vem kje si jo ti vidu za 22k, in ne vem kateri model si ti mislil. Je pa dejstvo da sem jaz mislil 965PT.
MeGreat ::
Biostar TForce945P Pri funtechu 23 tisoč, se popravljam.
Se splača nabaviti, kakšne so kaj izkušnje, navijanje je sploh možno??
Se splača nabaviti, kakšne so kaj izkušnje, navijanje je sploh možno??
Za dober izkoristek Conroe-ja rabis ali 965 ali pa 975 chipset. Ali pa nForce 6xx. Za ostalo pa ne vem kako deluje. Ter kako se navija. Bolj nikakvo, ce se sploh.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GaS ()
da se c2d ne da dobro navijat ?sem ze videl par screenshotov ko se je E4300 navil 100% samo vprasnje je koliko je sistem stabilen itd.
P.S kaj si mislil z nforce 6xx morda graficno? kajti jaz mislim v nov racunalnik dati s7
P.S kaj si mislil z nforce 6xx morda graficno? kajti jaz mislim v nov racunalnik dati s7
Zgodovina sprememb…
- spremenil: *ziga* ()
strumf666 ::
Če bi rad procesor ornk navil, rabiš dobro plato, to je napisal GaS; procesorji (se skoraj) vsi kar dobro navijajo.
Na izbiro imaš plate s čipovejem od intela: 965, 975 ter od nividie čipovje 680. Plato s čipovejm od nvidie verjetno ne boš kupoval, ker je pod 65k ne moreš dobit. Plate s čipovejm od intela 945 se ne navija dobro, ker je to starejši čipset.
P.S. Če bi rad ornk navil procesor, boš moral kupit tudi dobre rame - vsaj DDR2-800
Na izbiro imaš plate s čipovejem od intela: 965, 975 ter od nividie čipovje 680. Plato s čipovejm od nvidie verjetno ne boš kupoval, ker je pod 65k ne moreš dobit. Plate s čipovejm od intela 945 se ne navija dobro, ker je to starejši čipset.
P.S. Če bi rad ornk navil procesor, boš moral kupit tudi dobre rame - vsaj DDR2-800
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: strumf666 ()
MeGreat ::
Biostar TForce 965PT Z to plato se da veliko boljše navijat, se splača dodatnih 10 tisoč dati?
ok hvala za pomoc ampak jst bi navil procesor do ene 3.0 ali 3.2 a bi to šlo s kaksno plato za 30-50k?
suntrace1 ::
Dej mali, očitno nimaš pojma kaj govoriš, zato raje ne navijaj, ker boš sam kej sfu*al, pol bo pa jok ker ti ne bojo garancije priznal, foter te bo nažgal in še budalo boš izpadel pred vsemi
ja noo dobro pac nimam prevec pojma mogoce nisem omenil da BI PROCESOR NAVIJAL SAMO CE BI BLO POTREBNO , DA BI SE MI ZDEL DA JE FULl POCASEN DRUGACE PA NI POTREBE ,za plato pa sem rekel zato da , ce bi res hotel navijat da nebi blo treba spet nove plate .
P.S foter me ne bo nazgal kar sem naredu sm naredu saj to so moje stvari in delam lahko z njimi kar hocem tko da pa ni treba biti kuj do unga ki je mlajsi ali ma malo manj pojma ZALJIVpa tudi pred kermu bom pa izpadel budala mogoce na tem forumu pri prijatlih pa gotovo ne saj komaj vejo kaj je navijanje
P.S foter me ne bo nazgal kar sem naredu sm naredu saj to so moje stvari in delam lahko z njimi kar hocem tko da pa ni treba biti kuj do unga ki je mlajsi ali ma malo manj pojma ZALJIVpa tudi pred kermu bom pa izpadel budala mogoce na tem forumu pri prijatlih pa gotovo ne saj komaj vejo kaj je navijanje
Zgodovina sprememb…
- spremenil: *ziga* ()
strumf666 ::
če ti denar ni problem, potem kupi ASUS P5B deluxe, stane cca 45k in si lahko brez skrbi, da boš (kar se plošče tiče) lahko navil kolikor bo procesor šel.
ne oziraj se na suntrace-ov post. Če bi rad navil, ko/če boš nabavil ti bomo pomagali, kot smo še vsakem. Če pa ne misliš navijat, potem lahko kupiš pa precej cenejšo ploščo in ram, pa boš precej prišparal. LP
ne oziraj se na suntrace-ov post. Če bi rad navil, ko/če boš nabavil ti bomo pomagali, kot smo še vsakem. Če pa ne misliš navijat, potem lahko kupiš pa precej cenejšo ploščo in ram, pa boš precej prišparal. LP
Member of OC-Lab Team
Zgodovina sprememb…
- spremenil: strumf666 ()
Husqvarna ::
Milsim da se ni smejal tvojemu "navijanju" ampak bolj razlogu, zakaj si/se boš spravil navijat.
gfighter ::
Link do druge teme, tam razpravljajte naprej, kaj je dober nakup, vsi, ki vidite rdeče pa najbrž sami veste zakaj...
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero matično ploščo za E6600?Oddelek: Kaj kupiti | 2416 (1488) | Kezman91 |
» | Zakaj mi racunalnik deluje tako slaboOddelek: Pomoč in nasveti | 1409 (1012) | riS16 |
» | matičnaOddelek: Kaj kupiti | 2361 (2167) | primy |
» | Računalnik za 1000€Oddelek: Kaj kupiti | 1203 (960) | msedem |
» | Namizni računalnik??Oddelek: Kaj kupiti | 2002 (1737) | Tugo |