Forum » Kaj kupiti » IDE Trdi disk
IDE Trdi disk
Carmack ::
Situacija je taka da imam trenutno vgrajen 40 GB IDE disk in mi že pošteno primanjkuje prostora.
Potrebujem tih in hiter disk za okoli 20.000 SIT (računalnik je v dnevni sobi)
Kaj priporočate,kakšne so vaše izkušnje z določenimi firmami diskov?
P.S.: Disk mora biti IDE.
LP Luka
Potrebujem tih in hiter disk za okoli 20.000 SIT (računalnik je v dnevni sobi)
Kaj priporočate,kakšne so vaše izkušnje z določenimi firmami diskov?
P.S.: Disk mora biti IDE.
LP Luka
koyotee ::
enaa.com
lp
lp
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
koyotee ::
Sej ta je tko al tko UATA100
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Opkow ::
Nimas kej "hekat", ker dela.
Edino, kar bos mogoce mogu malo popravljat, je ce imas starejso masino, katere bios ne podpira vecjih diskov. Recmo vec kot 120 GB.
V takem primeru je ponavadi resitev nadgradnja bios-a. V najslabsem primeru pa nakup IDE kontrolerja za PCI slot.
Edino, kar bos mogoce mogu malo popravljat, je ce imas starejso masino, katere bios ne podpira vecjih diskov. Recmo vec kot 120 GB.
V takem primeru je ponavadi resitev nadgradnja bios-a. V najslabsem primeru pa nakup IDE kontrolerja za PCI slot.
Carmack ::
Ja u bistvu je mašina kr stara...Athlon Xp 1700+ @1.63 GHz,768 RAM,GF 7600GS AGP,plata je MS-6712 Version10A od MSI-ja...ma mislem de ne bo problemov s prepoznavanjem....če ne bomo pa bios flashal,jebi ga...
Edino poleti sem dodal 512 rama in GF 4 MX 440 SE sem zamenjal z GF 7600GS...in mi kr dobro služi..problem je pa HDD ker ga se strašno malo....
Edino poleti sem dodal 512 rama in GF 4 MX 440 SE sem zamenjal z GF 7600GS...in mi kr dobro služi..problem je pa HDD ker ga se strašno malo....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z zagonom pc-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1174 (1016) | Pyr0Beast |
» | Kakšno računalniško konfiguracijo imate? (nasplošno vaš hardware) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7695 (6143) | ialexxb |
» | Priporočila za nov nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6740 (4681) | KandazaR |
» | Boot screen loada skoraj minutoOddelek: Pomoč in nasveti | 1378 (930) | aleksanderb |
» | Mnenje o tej konfriguraciji AMD64-6600gtOddelek: Kaj kupiti | 2589 (2222) | Depatres |