Forum » Operacijski sistemi » Akcija WIN XP Prof v Visto
Akcija WIN XP Prof v Visto
Shatzy ::
Nekaj časa nazaj sem nekje zasledil, da bo Microsoft vsem, ki so/bodo kupili Windows XP Professional v nekem obdobju, ponudil zastonj nadgradnjo v Visto (Home, če se ne motim).
Zanima me če kdo več kaj več o tem, poleg tega me pa zanima če kdo pozna najugodnejši način za nakup originalnega ključa Windows XP Professional.
Hvala in LP
Zanima me če kdo več kaj več o tem, poleg tega me pa zanima če kdo pozna najugodnejši način za nakup originalnega ključa Windows XP Professional.
Hvala in LP
AndrejS ::
Me zanima če velja to tudi za različice XP ob nakupu z novim računalnikom ali samo za "polne" verzije XP.
Shatzy ::
Če sem pravilno razumel, velja brezplačna oz. cenejša posodobitev iz WIN XP na Visto samo v primeru če kupiš nov računalnik? Ima kdo izkušnje s tem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupit Windows XP Pro in koliko stane?Oddelek: Operacijski sistemi | 4924 (3874) | bond007 |
» | Win XP licencaOddelek: Operacijski sistemi | 1588 (1366) | mtosev |
» | Nadgradljivost Microsoft-ovih operacijskih sistemovOddelek: Operacijski sistemi | 1084 (992) | Mercier |
» | Microsoftova neumnost pri xp home editionOddelek: Operacijski sistemi | 2050 (1655) | jlpktnst |
» | w XP DSP? VUP?Oddelek: Programska oprema | 1528 (1417) | Uporabnik |