» »

Kako dobiti nazaj podatke, že izbisane tudi iz koša?

Kako dobiti nazaj podatke, že izbisane tudi iz koša?

MihaFirst ::

Nujno!

Lepo bi vas prosil, če poznate kak program, ki bi povrnil slike in filme, ki sem jih po pomoti izbrisal 8oziroma jih je po pomoti izbrisal nekdo drug).

LP, edward
www.gamma.si

PrimozR ::

Easy. Kar abiš, ne meči v koš. Tega načela se držim tako na kompu kot v RL.

gfighter ::

Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

MihaFirst ::

Ziga Dolhar, ne teži... pač nisi lep tako kot jaz - in dal si zastarel link (vem, moja napaka, popravil bom podpis)

PIPI - hvala, nisem vedel :(

gfighter, najlepša hvala :D
www.gamma.si

amigo_no1 ::

Diagnostična orodja in reševanje podatkov s trdih diskov
ORODJA ZA REŠEVANJE IZBRISANIH PODATKOV IN UNIČENIH PARTICIJ

rebro ::

Jaz sem uporabljal program Restorer2000_Pro_v2...zgodila se mi je namreč zadeva, da sem bil nepreviden in sem sformatiral napačno particijo....S tem programom sem dobil vse stvari nazaj, razen divx filmov mi nekaterih ni hotelo več odpreti, ker so bili delno poškodovani...Vendar jaz sem imel srečo, ker po formatiranju nisem nič pisal na particijo, ampak sem takoj pognal program....Težava pri teh programih je, da če po daljšem času,ali da si po neželjenem izbrisu datoteke kaj posnel na isto particijo, je velika možnost, da se je podatek vpisal ravno na tista mesta, kjer je bil prej stari podatek in takšnega ne moreš dobiti več nazaj......Vseeno poskusi

Andy18 ::

ali se da po 2 mesecih se dobiti nazaj faile ki sem jih zbrisal iz kosa, comp je bil samo enkrat prizgan, ker tega kompa skoraj ne rabim.
Plata 7VT600L,Athlon 2600+,512 MB,GF 6600 128 MB,LC 550W,160 GB,LCD Samsung 913N

ZLOky ::

Andy18; Da, tudi po 10 letih, če nisi prižigal računala oz.pisal podatke na disk.
http://www.google.com/ dela čudeže!!!

delfinus ::

Andy18, teoreticno je mogoce, sam sem cist za foro pognal GetData back in nasel manjse DOC in JPG datoteke na disku, ki so bile zbrisane ze dolga leta nazaj, ko sem kupil disk.

lp, D.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali HDD umira?

Oddelek: Strojna oprema
423619 (2408) hojnikb
»

Iskanje (izbrisanih) datotek

Oddelek: Pomoč in nasveti
84915 (4824) Duhec
»

Izgubljeni podatki v Windowa Vista

Oddelek: Operacijski sistemi
51032 (992) GeForce
»

Kako dobiti izbrisane podatke nazaj????

Oddelek: Programska oprema
64175 (4111) marS
»

kako povrniti izbrisane datoteke večjih velikosti na NTFS particiji,NUJNO!!

Oddelek: Programska oprema
72303 (2115) pagat34

Več podobnih tem