Forum » Pomoč in nasveti » problem pri zagonu rac.
problem pri zagonu rac.
Enzo77 ::
Torej, ko zazenem rac. mi ta pocaka pri zaganjanju win98se(slo), brez kakrsnegakoli javljanaja napak. Rdeca lucka nic ne utripa, kar pomeni, da rac. stoji.
Ce ga zazenem v safe mode se bo OS normalno zagnal.
Ugotovil sem, da ce v device managerju onemogocim opti plug-n-play mpu401 se bo, rac. normalno zagnal, a se zato modem ne bo model povezat (pocas dela, pa se bipper skoz neki tuli).
duron850
abitkt7e via4in1 4.33 patch <- novejsih si ne upam gor dat, ker baje ti disk pobrisejo
tnx
Ce ga zazenem v safe mode se bo OS normalno zagnal.
Ugotovil sem, da ce v device managerju onemogocim opti plug-n-play mpu401 se bo, rac. normalno zagnal, a se zato modem ne bo model povezat (pocas dela, pa se bipper skoz neki tuli).
duron850
abitkt7e via4in1 4.33 patch <- novejsih si ne upam gor dat, ker baje ti disk pobrisejo
tnx
With a license to gib :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | E8600+ Gigabyte X48 DS4Oddelek: Navijanje | 3333 (2992) | IvoJan |
» | resen računalniški problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1943 (1375) | crayz43 |
» | Zagon računalnika se odpre v BiosOddelek: Operacijski sistemi | 1971 (1777) | lojze8 |
» | Težava s trdim diskom in ponovnim nalaganjem windowsXP.Oddelek: Strojna oprema | 1473 (1262) | amigo_no1 |
» | Računalnik se sam ugaša in težko ga prižgem [!Pomoč!]Oddelek: Pomoč in nasveti | 1126 (1069) | DimmniBurek |