Forum » Strojna oprema » USB ključ LEXAR
USB ključ LEXAR
Maribor ::
Kupil sem ga prek enaa.com, dobil brez navodil, software-a,... Vtaknem noter, ga sploh ne zazna, okno se ne odpre, popolnoma nič, probam kateri drug usb port - enako. Isti postopek ponovim v službi - DELUJE !
Vse ostale naprave, povezane prek USB delujejo normalno le ključ ne. Sicer uporabljam WIN Xp PRO
Vse ostale naprave, povezane prek USB delujejo normalno le ključ ne. Sicer uporabljam WIN Xp PRO
Bolje ispast glup, nego iz aviona :)
paljer ::
USB ključki navadno pridejo brez posebnega software-a zravn, saj gre za plug & play zadevico. Sam nisem imel nikoli težav s ključi, vedno delovali vsi. Mogoče rabiš namestiti SP2 (sam verjetno ga že imaš). Drugega nasveta žal nimam.
imam sp1 še ! vendar drugi ključek mi deluje normalno, ta pa ne deluje samo na mojem pcju. na pcju v sluzbi deluje bp!
ne pomaga, to sem že probal ... zdaj mi ga zazna, če ga dam počasi noter.
amigo_no1 ::
Priklopil si ga v usb 1.1 , ključ pa dela najhitreje v usb 2.0 naćinu.
Delal bo , samo bolj počasi (namesto 6-8 MB/s bo hitrost okoli 0.86 MB/s )
Delal bo , samo bolj počasi (namesto 6-8 MB/s bo hitrost okoli 0.86 MB/s )
kak pa ga priklopim na 2.0 ? prej sem tudi mel ključek, pa je deloval normalno, res da je je včasih res zgodilo, da mi ga ni prepoznal, ampak redko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na računalniku ne dela USB ključ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1467 (1237) | M@73Y |
» | Usb - device not recognizedOddelek: Pomoč in nasveti | 2283 (2052) | e-marko |
» | Težave z USB ključemOddelek: Pomoč in nasveti | 1253 (1076) | jeggybl |
» | Problem: USB kljuc mi resetira PCOddelek: Pomoč in nasveti | 1597 (1364) | rozica |