Forum » Izdelava spletišč » Dreamweaver - framei
Dreamweaver - framei
xyxy ::
izdelati želim HP s tremi frejmi (naslov; kazalo; glavni (glavni frame)). Z različnimi izbirami povezav v kazalu bi se morale v glavnem frameu odpirati različne strani.
To sem hotel izvesti s hyperlinkom - kot target pa sem izbral ime glavnega framea. Težava je v tem, da se stran ne odpre v glavni frame, ampak se odpre novo okno (kot če bi določil: insert/hyperlink/target/_blank.
Kaj moram narediti, da se mi strani ne bodo več odpirale v nova okna, ampak v glavni frame? Prosim tudi za podoben HTML.
To sem hotel izvesti s hyperlinkom - kot target pa sem izbral ime glavnega framea. Težava je v tem, da se stran ne odpre v glavni frame, ampak se odpre novo okno (kot če bi določil: insert/hyperlink/target/_blank.
Kaj moram narediti, da se mi strani ne bodo več odpirale v nova okna, ampak v glavni frame? Prosim tudi za podoben HTML.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flash gumbi na HTML straniOddelek: Izdelava spletišč | 1871 (1570) | damjan11 |
» | [c++] wxWidgets sizerji problem oz. težavaOddelek: Programiranje | 1063 (927) | zhigatsey |
» | uporabnost.info - kako izdelati uporabniku prijazno spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 1680 (1116) | Road Runner |
» | IE odpira strani v novih oknihOddelek: Izdelava spletišč | 1704 (1671) | Zzzzzzz |
» | Real time zadevaOddelek: Izdelava spletišč | 799 (725) | pivmik |