Forum » Strojna oprema » usb na lpt pretvornik
usb na lpt pretvornik
slovencl ::
Rabim usb na lpt pretvornik. Nekaj sem dobil, vendar je usb na lpt printer pretvornik, ki ne dela pravilno. Če pogledam hardver na računalniku mi sploh ne pokaže lpt porta. Jez pa rabim takega, ki mi bo to pokazal, ker ne bi rad samo printal z njim, ampak bi za lpt napisal tud kak programček.
slovencl ::
Poskusil sem tudi pcmcia kartico, pa tudi ne funkcionira (mi je sploh ne zazna).
Bi se dalo, da bi na drugem stacionarnem računalniku preko mreže nekako šeral lpt port?
Kaj pa Expansin Port 3, tega imam na prenosniku, pa ne vem kaj bi z njim, pinov ima pa veliko?
Bi se dalo, da bi na drugem stacionarnem računalniku preko mreže nekako šeral lpt port?
Kaj pa Expansin Port 3, tega imam na prenosniku, pa ne vem kaj bi z njim, pinov ima pa veliko?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Emulator starega tiskalnika - sploh obstaja?Oddelek: Kaj kupiti | 3560 (1259) | styrian |
» | Kabel - adapter za starejši tiskalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3082 (2734) | andromedar |
» | Lpt čip programator na com portOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2099 (2015) | Brane2 |
» | Katero matično ploščoOddelek: Kaj kupiti | 2069 (1819) | dunlop1 |
» | Iglični tiskalnik ima printer priključek, novi računalnik pa ima samo COM in USB vhodOddelek: Pomoč in nasveti | 2635 (2346) | ToniT |