Forum » Pomoč in nasveti » tipkovnica- problem
tipkovnica- problem
StricSamo ::
no imam problem...sedaj pisem iz drugega rac...moj rac prejsni stavek izpise takole: 50a0 *r6b3e0 z 06150 rac4na3n5260 ...vec crk na tipkovnici je zamenjanih z stevilkami. imam lap topa in sveze win xp...pri namestitvi sem dodal slo jezik in ne vem kaj se bi sploh lahko naredil. prosim pomoc.lp
R33D3M33R ::
Pojdi v Control Panel -> Regional and language options -> Languages -> Settings in izberi kot tipkovnico slovensko postavitevc. Če je nimaš na voljo jo pač dodaj.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
UrosTT ::
Izklopi NUM LOCK... to je tvoj problem. Pri meni je to Fn + F11. Kaj je pri tebi poglej na tipkovnico.
Fora je, da imaš na notebooku tipke 789, UIO, JKL in M lahko kot številčnico... pogljej na tipkovnico in videl boš na teh tipkah napisane tudi številkice... to je to!
LP Uroš
Fora je, da imaš na notebooku tipke 789, UIO, JKL in M lahko kot številčnico... pogljej na tipkovnico in videl boš na teh tipkah napisane tudi številkice... to je to!
LP Uroš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Permanentni izklop NumLock tipke ?Oddelek: Programska oprema | 4368 (880) | murrieta |
» | Geslo za po spanju ne dela več - win 8.1 64b (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6211 (5363) | jedateruk |
» | HP8710w zamenjava grafikeOddelek: Strojna oprema | 2213 (1708) | _koki_ |
» | Win 7 starter SLO - kje dobiti?Oddelek: Operacijski sistemi | 2356 (1718) | SkIDiver |
» | problem z tipkovnico na prenosnikuOddelek: Programska oprema | 1278 (1250) | bombacina |