» »

Comandos Strike Force

Comandos Strike Force

beukcan ::

Ojla!!!

Igram ta špil in sem uletu u eno sobo ko moraš dat eksploziv pod most in potem moraš po radju poklicat svojga komandanta pa ne vem kam it.Kamor koli grem me nacisti takoj vidjo in je misije konc.

beukcan

Heavy ::

Povej katere osebe imaš na razpolago in kakšna je kampanja (kje se dogaja)

beukcan ::

Ojla

Soba se začenja da se z čolnom pripelješ do njihovega tabora in potem moraš na pomolu pobit stražarje. Potem greš v en lesen stolp in tam se isto rešiš stražarjev in pride tvoj vojak in se postavi k oknu. Ko sem prišel ven iz stolpa sem podstavil eksploziv pod most. Ko sem to naredu je naloga da najdem radijo postajo in poklicat svojga komandanta. No tukaj pa nastane problem. Stražarji me takoj opazijo in se pokaže ena urca in je misije konc. Vse se dogaja pozimi. Že vaprej hvala za odgovor.

beukcan

Heavy ::

A to je na Norveškem ko ostrostrelca namestiš v stolp in se z vohunom prebijaš okoli. Mostu sploh ni treba minirati, sa se ga v naslednji misiji brani pred nemci. Samo z vohunom izpolni dane naloge, in se obnašaj kot da si v Splinter Cell:D

beukcan ::

Samo neki me mot da se jaz po tem taburišču sam sprehajam in ne vidm nobenga vohuna. Ko namestim ostrostrelca se potem sam sprehajam.
hvala
beukcan

Heavy ::

Kako misleš sam sprehajam?

beukcan ::

Ja ko unga ostrostrelca namestim u stolp nimam zraven mene nobenga vojaka. Tko da ko grem mimo ene hiše in na oknu ubijem oficirja potem bi pa mogu it k radijo postaji me zmeri vidjo in je misije konc.Tko da vohuna nisem nikjer vidu.

Heavy ::

Hočem reči; če igraš kot vohun? Ker s temi izjavami si me samo zmedu.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of Duty: united offensive (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
706718 (3715) hunter01
»

Commandos 2

Oddelek: Igre
181285 (1074) Sims
»

WOLFENSTEIN

Oddelek: Igre
292196 (1603) Koci
»

Vinko Beznik

Oddelek: Loža
392481 (1693) Balandeque
»

Return to castle Wolfenstein

Oddelek: Igre
271729 (1052) GaPe

Več podobnih tem