» »

novoletni popusti?!

novoletni popusti?!

MagElan ::

zdravo!
jaz nameravam kupit en računalnik za prijatla. oz ga sestavit, plačal ga bo pa sam :)
pa me zanima kdaj bodo kaki popusti, če kdo kaj ve? bodo zdaj decembra al januarja. tega res nikoli ne spremljam, ker ko je treba je treba :P pa 10k gor al dol. samo za prijatla pa bi rad našel čimbolj ugodno rešitev.
hvala
LP
-=MagElan=-

StajercSSS ::

Big Bang ti ne priporočam,tam so namest znižal,zvišal za 50%.
Sem gledal oglas,pa so zvočniki,ki sem jih nameraval kupit pred mescom za 20k,zaj v oglasu za 30k.Al pa Lexmarkov tiskalnik za 9990 je zaj za 19990... Itd..
Big Bang je Big Shit.. |O

Popusti pa niso pri vseh v enakem obdobju.. Sem bil v Hervisu,pa tam že majo popuste,pa še kaka druga trgovina,ponavad pa se začnejo tam okol decembra,ko vsi kupujejo darila.. :D
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.

Zgodovina sprememb…

Primoz78 ::

Letos bomo verjetno delezni povišanja cen zaradi uvedbe evra...:\ ker velike stacune so ze zacele visat cenike seveda njim v dobro, ker potem se 6 mesecev ne smejo spreminjat cene :\ upam, da ne bo tako ampak kar sem zasledil se je ze zacelo...

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

OldSkul ::

Ja, se lih sekiram, kaj pa ste pričakovali... itq pa mamo tujino, recimo Pixmania ma nekatere cene kr ok.

Roadkill ::

Um... drugače je klasika, da se devembra stvari podražijo, ker veliko očkov sinkom kupuje računalnike za božič.
Okrog božiča pa cene spustijo za 10% in to napišejo na velike table (pozabijo pa napisat, da to še vedno pomeni, da so stvari 10% dražje kot oktobra). :)
Ü

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Black friday (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21453174 (20437) jopar
»

Black friday (strani: 1 2 )

7418958 (9856) r0b3rt
»

Glihanje pri nakupu novega avtomobila

Oddelek: Na cesti
156151 (5489) dzinks63
»

harvey norman

4313213 (8920) KruceFix
»

Za koliko trgovine dvignejo cene izdelkom (strani: 1 2 3 )

13638232 (34108) Gregor P

Več podobnih tem