Forum » Kaj kupiti » novoletni popusti?!
novoletni popusti?!
MagElan ::
zdravo!
jaz nameravam kupit en računalnik za prijatla. oz ga sestavit, plačal ga bo pa sam :)
pa me zanima kdaj bodo kaki popusti, če kdo kaj ve? bodo zdaj decembra al januarja. tega res nikoli ne spremljam, ker ko je treba je treba :P pa 10k gor al dol. samo za prijatla pa bi rad našel čimbolj ugodno rešitev.
hvala
LP
jaz nameravam kupit en računalnik za prijatla. oz ga sestavit, plačal ga bo pa sam :)
pa me zanima kdaj bodo kaki popusti, če kdo kaj ve? bodo zdaj decembra al januarja. tega res nikoli ne spremljam, ker ko je treba je treba :P pa 10k gor al dol. samo za prijatla pa bi rad našel čimbolj ugodno rešitev.
hvala
LP
-=MagElan=-
StajercSSS ::
Big Bang ti ne priporočam,tam so namest znižal,zvišal za 50%.
Sem gledal oglas,pa so zvočniki,ki sem jih nameraval kupit pred mescom za 20k,zaj v oglasu za 30k.Al pa Lexmarkov tiskalnik za 9990 je zaj za 19990... Itd..
Big Bang je Big Shit..
Popusti pa niso pri vseh v enakem obdobju.. Sem bil v Hervisu,pa tam že majo popuste,pa še kaka druga trgovina,ponavad pa se začnejo tam okol decembra,ko vsi kupujejo darila..
Sem gledal oglas,pa so zvočniki,ki sem jih nameraval kupit pred mescom za 20k,zaj v oglasu za 30k.Al pa Lexmarkov tiskalnik za 9990 je zaj za 19990... Itd..
Big Bang je Big Shit..
Popusti pa niso pri vseh v enakem obdobju.. Sem bil v Hervisu,pa tam že majo popuste,pa še kaka druga trgovina,ponavad pa se začnejo tam okol decembra,ko vsi kupujejo darila..
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: StajercSSS ()
Primoz78 ::
Letos bomo verjetno delezni povišanja cen zaradi uvedbe evra... ker velike stacune so ze zacele visat cenike seveda njim v dobro, ker potem se 6 mesecev ne smejo spreminjat cene upam, da ne bo tako ampak kar sem zasledil se je ze zacelo...
Lp Primoz
Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
OldSkul ::
Ja, se lih sekiram, kaj pa ste pričakovali... itq pa mamo tujino, recimo Pixmania ma nekatere cene kr ok.
Roadkill ::
Um... drugače je klasika, da se devembra stvari podražijo, ker veliko očkov sinkom kupuje računalnike za božič.
Okrog božiča pa cene spustijo za 10% in to napišejo na velike table (pozabijo pa napisat, da to še vedno pomeni, da so stvari 10% dražje kot oktobra). :)
Okrog božiča pa cene spustijo za 10% in to napišejo na velike table (pozabijo pa napisat, da to še vedno pomeni, da so stvari 10% dražje kot oktobra). :)
Ü
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Black friday (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 53174 (20437) | jopar |
» | Black friday (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18958 (9856) | r0b3rt |
» | Glihanje pri nakupu novega avtomobilaOddelek: Na cesti | 6151 (5489) | dzinks63 |
» | harvey normanOddelek: Loža | 13213 (8920) | KruceFix |
» | Za koliko trgovine dvignejo cene izdelkom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 38232 (34108) | Gregor P |