Forum » Izdelava spletišč » Sistemi za oglaševanje
Sistemi za oglaševanje
Tody ::
Hey !
Zanima me kateri sistemi za oglaševanje so na slovenskem trgu ? Seveda predvsem te brezplačni z izmenjavo pasic al pa kaj podobnega ?
Zanima me kateri sistemi za oglaševanje so na slovenskem trgu ? Seveda predvsem te brezplačni z izmenjavo pasic al pa kaj podobnega ?
gregy ::
zdaj pa ne vem, ali se hecaš, ali resno misliš .. in ne poznaš Najdi.si
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
Tody ::
Ne hecam se vem da je veliko sistemov samo kateri so dobri ? al je najbolje da se prijavim kr na vse ? PA da gre če gre drugače pa naj oglas sameva ? Ker kakor jest vem morem dat tud v zameno oglas... Pa nebi rad imel miljon servisov....
Vice ::
Brezplačni zahtevajo izmenjavo.
e-oglas.com
izmenjaj.si
...
Najdi.si je malo predrag oz. je eden med najdražjimi, je pa veliko boljše kot tiste nadležne pasice. Matkurja je malo cenejša...
e-oglas.com
izmenjaj.si
...
Najdi.si je malo predrag oz. je eden med najdražjimi, je pa veliko boljše kot tiste nadležne pasice. Matkurja je malo cenejša...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vice ()
gregy ::
jaz sem vcasih prisegal na izmenjava.com
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SMS reklame na novi številkiOddelek: Mobilne tehnologije | 2590 (2082) | MadMicka |
» | Microsoft ponudil 44,6 mrd $ za Yahoo!Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 7590 (4784) | Macketina |
» | vrednost slo-techaOddelek: Loža | 2414 (1603) | V-i-p |
» | Telekom kupil Najdi.si (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 11118 (7899) | Tody |
» | Kako poteka spletno oglaševanje?Oddelek: Izdelava spletišč | 2034 (1526) | lamz |