Forum » Slo-Tech » arhiv foruma
arhiv foruma
trillian ::
a to sploh obstaja?
zanima me namrec, ce bi lahko prisla do tem long forgotten.
in, ce ne.
primoz, kaj ko bi kaj takega imeli tule.
je to prevec podatkov ali prevec dela stem?
love, trillian.
zanima me namrec, ce bi lahko prisla do tem long forgotten.
in, ce ne.
primoz, kaj ko bi kaj takega imeli tule.
je to prevec podatkov ali prevec dela stem?
love, trillian.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"
R0K ::
obstaja...
...daj si npr. da ti pokaze poste in teme za 365 dni nazaj (maš v nastavitvah) in pol pač brskaš (ctrl + f) ... to je ena rešitev...
...daj si npr. da ti pokaze poste in teme za 365 dni nazaj (maš v nastavitvah) in pol pač brskaš (ctrl + f) ... to je ena rešitev...
Sergio ::
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
ja to vem...
ampak me zanima, ce bi lahko bilo kaj, ko bi lahko manualno iskal..
no search engine.. kao..
love, trillian.
ampak me zanima, ce bi lahko bilo kaj, ko bi lahko manualno iskal..
no search engine.. kao..
love, trillian.
alesrosina ::
Primoz: *hint*
jah, lepo bi blo, ce bi mel spodi pod temam recimo strani, kok jih je se .... to bi se popravl u 3 minutah (gledano iz tehnicnega stalisca) pa se ZELO uporabno bi blo ......
No, to je le predlog.
Seveda je tudi iskanje zelo dobrodoslo .....
PS: Primoz, dej povej mi neki ..... kuko misls z sql stavkom izbrat naenkrat teme & odgovore na teme .... jst sm probu z inner join, pa to ni to .... vsaj jst tko mislm.
jah, lepo bi blo, ce bi mel spodi pod temam recimo strani, kok jih je se .... to bi se popravl u 3 minutah (gledano iz tehnicnega stalisca) pa se ZELO uporabno bi blo ......
No, to je le predlog.
Seveda je tudi iskanje zelo dobrodoslo .....
PS: Primoz, dej povej mi neki ..... kuko misls z sql stavkom izbrat naenkrat teme & odgovore na teme .... jst sm probu z inner join, pa to ni to .... vsaj jst tko mislm.
Primoz ::
Bom naredi tudi full text iskanje po besedili, samo moram prej v računalnik zatlačit nov disk.
ASPmaster: kdo ti je rekel, da je S-T search sploh narejen z SQL stavkom (a se ti ne zdi nekam hiter za regular expression search?).
ASPmaster: kdo ti je rekel, da je S-T search sploh narejen z SQL stavkom (a se ti ne zdi nekam hiter za regular expression search?).
There can be no real freedom without the freedom to fail.
sketch ::
Eh, to sploh ni tako. Primoža je treba samo zaklenit v sobo za terminal ob kruhu in močni kavi pa bomo imeli full-text search v 12 urah j/k
lp
s
lp
s
Adapt and overcome.
Sergio ::
Jebediah: tebi besedna zveza "izkazovanje spoštovanja do nežnejšega spola" kaj pomeni?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Klemenn ::
ja zakaj pa misliš da te spoštujem ne sej ne sam mal sem se pošalil sej je res čim več tem boljš
Baja ::
Sem že enkrat predlagal (če bi se dalo )da bi forum zapekli na CD /CD-je, pa ni blo nič žemljic s te moke. A bi blo to mogoče?
jezus..
od kod vam, da bi za uresnicitev svojega predloga placala s seksom?
grozljivo.
zaradi mene lahko mirno poslusate osvajati primoza, da vam bo uresnici zelje glede slo-techa, ampak ni treba mene postavit na tapeto.
jasno?
trillian.
od kod vam, da bi za uresnicitev svojega predloga placala s seksom?
grozljivo.
zaradi mene lahko mirno poslusate osvajati primoza, da vam bo uresnici zelje glede slo-techa, ampak ni treba mene postavit na tapeto.
jasno?
trillian.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slike z INFOSa (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5155 (3443) | undefined |
» | ZA VSE preden naredite novo temo!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 1751 (1145) | CaqKa |
» | StiliOddelek: Novice / Obvestila | 1936 (1936) | Jeebs |
» | INFOS LIVE! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4966 (3866) | tha_man |