Forum » Omrežja in internet » router & povezava med računalniki - težava
router & povezava med računalniki - težava
RobertoSlo ::
Prek wireless ruterja (Asus) imam povezane tri računalnike, ...vsak ima brezžično kartico in vse deluje ok...
težava pa je v tem, da se med seboj "ne vidimo" ...torej ne moremo share-ati dokumentov, printati s printerjem v skupni rabi itd...
poskusil sem z različnimi varjantami postavitve mreže in ni šlo..
kaj svetujete??
lp.
težava pa je v tem, da se med seboj "ne vidimo" ...torej ne moremo share-ati dokumentov, printati s printerjem v skupni rabi itd...
poskusil sem z različnimi varjantami postavitve mreže in ni šlo..
kaj svetujete??
lp.
RobertoSlo ::
hvala za link...
sem prebral omenjene poste z linka ter videl, da si ti uporabniku podal rešitev...
ker sem dokaj nov v wireless omrežju, ruterji ipd. pa se ne spoznam dost na te stvari, bi te prosil, če mi lahko natančneje opišeš postopek, kako nastavim ta "NWLink IPX/SPX/NetBIOS Compatible Transport Protocol"..
btw: mislim da tisti uporabnik ne uporablja wireless omrežja temveč je žično priključen na ruter
hvala
lp
sem prebral omenjene poste z linka ter videl, da si ti uporabniku podal rešitev...
ker sem dokaj nov v wireless omrežju, ruterji ipd. pa se ne spoznam dost na te stvari, bi te prosil, če mi lahko natančneje opišeš postopek, kako nastavim ta "NWLink IPX/SPX/NetBIOS Compatible Transport Protocol"..
btw: mislim da tisti uporabnik ne uporablja wireless omrežja temveč je žično priključen na ruter
hvala
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RobertoSlo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cisco Linksys WRT54GH - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1911 (1644) | AAndr0 |
» | Kdo mi ''krade'' wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 9360 (5623) | ameba |
» | Ruter, optika 20/20Oddelek: Kaj kupiti | 4690 (3904) | IceBoX |
» | Podaljšanje wireless omrežjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1817 (1688) | 5er--> |
» | Wireless problem!!!!Oddelek: Omrežja in internet | 1589 (1337) | Pyr0Beast |