Forum » Strojna oprema » Shim
Shim
Viper Neo ::
Kako je mogoče da imam s shimom (tista ploščica za AMD-jeve procesirje) znatno večjo temperaturo (56 c) kot pa brez nje (37C). Mam Vulcano 5 pa durona 800
How is your faith these day's ?
Cwetto ::
hmmm, a si kupu že narejen shim, a si ga sam delal?
Ker če je ene sumljive kvalitete, je verjetno previsok, in volcano se ne dotika jedra.
Probej druzga kupt. Men iz mlacoma dobr dela. Bakren...
Ker če je ene sumljive kvalitete, je verjetno previsok, in volcano se ne dotika jedra.
Probej druzga kupt. Men iz mlacoma dobr dela. Bakren...
Jest ga mam tu iz mlacoma pa še srebrn je ker bakrenih niso mel več!!!!!
ChiefThunder ::
dej še enkrat prever, da shim ne ovira hlajenja oz., da je hladilnik dobro pritrjen...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Hmm.... V bistvu se ne upam ker zdej ko sm ga dal dol sm vidu da procesorju manka vogalček, zdej pa če dam shim spet nazaj se lahko zgodi da bo kej narobe. Zaenkrat še vse dela
Sm šu pa sm vseen tvegou! Problem je v temu da hladilnik nima dost močnga fedra , zato ker ko sem gor pritusnu z roko je temperatura takoj skočila na 38 C.
Tak da zaenkrat ne bom rabu shima več , itak pa sm ga kupu za vodni blok tam bom pa lahko pršraufu kolikor bo treba , seveda ko bom uštimu vodno!!!!
Tak da zaenkrat ne bom rabu shima več , itak pa sm ga kupu za vodni blok tam bom pa lahko pršraufu kolikor bo treba , seveda ko bom uštimu vodno!!!!
Cwetto ::
ka pa maš za en procesor? durona, athlona ali mogoče xp-ja?
če se ti je zalomu, pa mal merkej, madona..
če se ti je zalomu, pa mal merkej, madona..
Durona mam, itak da bom pazu sej ni keša za novga se mi zdi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moji procesorji (dialup pozor - velike slike)Oddelek: Strojna oprema | 2374 (1525) | Dead_Eye |
» | kako hladiti R9700Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1432 (1217) | MrX |
» | B&M vodni bloki (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7588 (5229) | Smorny |
» | XP1700+ na 58° verjetn ni normaln ha?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2443 (1466) | Markoff |
» | OC-anje ABIT KT-7A (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4924 (4246) | AtaStrumf |