Forum » Omrežja in internet » sledenje emai-lu
sledenje emai-lu
5oktober ::
oj!
zanima me ali je kakšen program, ki bi mi po email naslovu ali pa po Ip št. računalnika povedal točno lokacijo tistega računalnika. ker najdla sem programe, ki najdejo kdo je lastnik IP kar je v večini siol.... jaz bi pa rada izvedela točno kraj, v katerem se računlanik nahaja iz katerega je bil poslan mail...
pa še mogoče katera oseba je bla logirana takrat na računalniku....
hvala za odgvore in lep preostanek večera
lp,monca
zanima me ali je kakšen program, ki bi mi po email naslovu ali pa po Ip št. računalnika povedal točno lokacijo tistega računalnika. ker najdla sem programe, ki najdejo kdo je lastnik IP kar je v večini siol.... jaz bi pa rada izvedela točno kraj, v katerem se računlanik nahaja iz katerega je bil poslan mail...
pa še mogoče katera oseba je bla logirana takrat na računalniku....
hvala za odgvore in lep preostanek večera
lp,monca
lp, 5 oktober
karafeka ::
Verjetno bi lahko, če imaš veze na ispju oz. kar na kaki sovi. Največ kar lahko navadn uporabnik izve je, iz katere drržave je določen ip.
Po mojem mnenju.
Po mojem mnenju.
Gwanaroth ::
Državo in ISPja lahko največ izveš. Oziroma organizacijo/firmo, če ima zakupljen določen IP range.
http://www.all-nettools.com/toolbox pod Smart Whois.
http://www.all-nettools.com/toolbox pod Smart Whois.
Lights often keep secret hypnosis..
marvin42 ::
ideja me spominja na zoomiranje satelitskih posnetkov v filmih, da lahko potem na koncu iz vesolja prebereš kaj ima oseba vgravirano na prstanu :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Video ne dela ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2278 (2124) | nsa_ag3nt |
» | Ip številkaOddelek: Omrežja in internet | 1775 (1561) | meatwaad |
» | Busted! (Anti Piracy Organization Cought Me) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 15177 (9400) | Gandalfar |
» | ip cifra in kako naprej!?Oddelek: Omrežja in internet | 1499 (1312) | StratOS |
» | Kako izvedet komu je bil dodeljen IPOddelek: Omrežja in internet | 1250 (895) | A.L.T. |