» »

Izbira miške

Izbira miške

exe65 ::

Prišel je čas, ko si moram nabaviti miško. Uporabljal bi jo za grafiko in pa gaming. Sedaj jaz bi izbral Razer Copperhead vendar kaj mislite vi ?
So mi predlagali še mx518, mx1000, g5 itd.
Nevem kaj naj si mislim...

Matej_K ::

Idi v trgovino pa probaj katera ti bolj paše v roko...

Glede kakovosti in hitrosti so si tele ki si jih naštel skoraj enake...
... .. .

Tac20 ::

Jaz če bi kupoval še enkrat, bi kupil brezžično. Namreč sem prebral nevem kake vse stvari, da imajo brezžične miške lag pri igranju špilov pa je to malodane buča, če nisi neki ekstremni gamer. Sam imam razer diamondback, pa ko bom kupoval naslednjo misko bo to wireless ker je bolj handy brez tistega kabla. Drgač pa, vse te miške se praktično ne razlikujejo po specifikacijah, samo kera bolj paše v roko, sem sprobal logitech in razor, pa ne bi moral rečti kera je boljša, obedve se mi zdita enaki, potem pa se itak navadiš ko jo uporabljaš. Sem pa sprobal MX1000 z igranjem CS-ja, pa nevem nisem opazil kake razlike. GLede na to da je to že stara miška, so zdaj še kvečjem boljše, toliko o temu.

bluefish ::

vsekakor G5, oz. če si pristaš brezžičnega MX1000. Pri G5 si lahko miško poljubno obtežiš s pomočjo priloženih uteži. Poleg tega je izredno natančna (laser), lahko pa tudi nastavljaš hitrost,... Tudi MX518 je dobra, sploh če jo kje najdeš poceni (sem njen lastnik). Z Razer-ji pa nimam izkušenj. Na splošno jih zelo priporočajo, vendar meni osebno delujejo preveč plastično in celo kičasto zaradi razsvetljave povsod.

Toomy ::

Če mene vprašaš je brezžična miška zadnja o kateri bi razmišljaj glede nakupa. Sam sem lastnik MX518 in morem rečt da je miška res zakon in je nebi zamenjal za nobeno drugo. Rad igram špile kot so npr. COD2 pri katerem rabiš pametno miško in ta se obnese več kot odlično... Torej jaz ti svetujem mx518(100% ne boš razočaran).

exe65 ::

Ne za nakup brezžične miške se ne bom odločil.
Sem prišel na idejo da bi vzel razer copperhead (chaos green) in pa tole podlogo:
http://www.mimovrste.com/katalog/produc...

M-XXXX ::

Če izbiraš med Razorjem in G5 PJD V ŠTACUNO PA PROBAJ- sta po specifikacijah iste, po obliki pa drugačne. (kupi tisto na katero ti roka bolj sede)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

miška- g9 ali mx

Oddelek: Kaj kupiti
211407 (1161) tilinho20
»

Nova anketa: Koliko ste odšteli za tipkovnico in miško s podlogo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
877295 (5947) specterss
»

miš

Oddelek: Kaj kupiti
311921 (1365) Snare
»

Katero miš LED ali LASER?

Oddelek: Kaj kupiti
172036 (1582) tec
»

Katero miško?

Oddelek: Kaj kupiti
362626 (1982) DominusSLO

Več podobnih tem