Forum » Strojna oprema » monitor se ne prižge
monitor se ne prižge
slemo ::
Situacija je sledeča:
kar enkrat na vsem lepem se mi je med pogovorom na msn-ju restartal računalnik, ko se je restartal se monitor ni več prižgal, piskalo ni nič.
Najrej sem zamenjal monitor, grafično, ram, potem še napajalnik a vseen nič od njega razen tega da ventilatorji laufajo.
Zamenjal sem tudi kabel od trdega diska.
Zdaj sem zamenjal še osnovno ploščo, kupil semAsrock K7S41, a tudi ne pomaga. Imam amd athlon procesor socket 462.
Ko prižgem napajalnik utripnejo vse 3 lučke na tipkovnici, potem pa ugasnejo, priklopil sem tudi mrežno kartico, ko prižgem PC, lučka gori na njej.
Kaj mislite da bi lahko bil kriv procesor? Malo sem ga pregledal a na videz je vse ok z njim, nič kje ne smrdi.
Hvala za kakšen nasvet!
kar enkrat na vsem lepem se mi je med pogovorom na msn-ju restartal računalnik, ko se je restartal se monitor ni več prižgal, piskalo ni nič.
Najrej sem zamenjal monitor, grafično, ram, potem še napajalnik a vseen nič od njega razen tega da ventilatorji laufajo.
Zamenjal sem tudi kabel od trdega diska.
Zdaj sem zamenjal še osnovno ploščo, kupil semAsrock K7S41, a tudi ne pomaga. Imam amd athlon procesor socket 462.
Ko prižgem napajalnik utripnejo vse 3 lučke na tipkovnici, potem pa ugasnejo, priklopil sem tudi mrežno kartico, ko prižgem PC, lučka gori na njej.
Kaj mislite da bi lahko bil kriv procesor? Malo sem ga pregledal a na videz je vse ok z njim, nič kje ne smrdi.
Hvala za kakšen nasvet!
J4CK ::
LoL če si vse zamenju pa še vseen ne deluje potem je 100% procesor samo dvomim da bi bil kriv, ker procesorji ne crknejo kar tako!
Nepreostane ti druzga kot da proc.menjaš, če si že rekel da si vse zamenjal
lp JACK
Nepreostane ti druzga kot da proc.menjaš, če si že rekel da si vse zamenjal
lp JACK
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blue screenOddelek: Programska oprema | 4397 (3666) | solatko |
» | Sestavljanje računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9946 (8408) | Helena123 |
» | matična ali grafična fuč? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8354 (7100) | solatko |
» | Obnovitev starega računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9115 (8148) | Tomaž |
» | monitor se ob vklopu rac ne vklopiOddelek: Pomoč in nasveti | 1025 (922) | dirtyh |