Forum » Mobilne tehnologije » Nakup mobilnika pri Simobil Halo
Nakup mobilnika pri Simobil Halo
mathjazz ::
Zanima me ali je možno naslednje: kupim mobilnik pri Simobilu, natančneje predplačniški paket. Karico porabim, nato vržem vstran, potem pa vstavim svojo mobitelovo in živim srečno do konca svojih dni.
www.getfirefox.com
tomaz- ::
vse telefone majo zaklenjene. Ni pa to neki velik problem... Jaz sem do zdaj vse telefone nesel odklent v Mobistyle v BTC-ju, v a hali..
Nekej Sharpov in Motorl, pa dve Nokii, pa ni blo problema. Je pa res, da gre garancija nasvidenje
Nekej Sharpov in Motorl, pa dve Nokii, pa ni blo problema. Je pa res, da gre garancija nasvidenje
mathjazz ::
Aja, ne vem zakaj sem imel občutek, da so zaklepanje prepovedali. Pa niso, sem preveril.
www.getfirefox.com
pizdindim ::
Zaklepanje so prepovedali samo Mobitelu. Ne me vprašat, zakaj. Najbrž zato, ker imajo največji tržni delež. Da ne bi imeli monopola.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali so Mobiteli še zaklenjeni ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5319 (4998) | Sami |
» | Mobitel vs. Simobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35924 (21028) | Veron |
» | Odklepanje mobitelov.. (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 41083 (19203) | Jazzie |
» | simobil zaklep telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14134 (9625) | Entity |
» | Odblokirat siemens A60Oddelek: Mobilne tehnologije | 1286 (1214) | Jan987 |