» »

Program v ms-dosu in antivirusni program

Program v ms-dosu in antivirusni program

morazem1 ::

Imam windowse 98 kjer imam naložen program RECIPE ki se izvaja v MS-DOSU. Problem je v tem, da ne morem imeti naloženega antivirusnega programa in uporabljati programa recipe. Probal sem naložiti BitDefender in NOD32 z obema je bil rezultat enak. Ko sem hotel odpreti recipe je postal ekran črn in računalnik se ni več odzival. Recipe nisem mogel odpreti dokler nisem popolnoma odstranil antivirusnega programa.

Azrael ::

Ne vem kaj ta DOS program počne, ampak zakaj ne poskusiš še s kakšnim brezplačnim antivirus programom? Tista dva, ki jih omenjaš, mene nista prepričala. Brezplačna programska oprema.

Tudi, če so brezplačni niso slabi. Sam sicer uporabljam Etrust AV, ki je bil nekaj časa brezplačno na voljo, sedaj pa ni več in nimam težav v Win98 in DOS programjem. Res pa je da ta AV deluje slabo (počasno) na Win98SE (na ostalih Windows verzijah ni težav).

Obratna možnost (da obdržiš obstoječ antivirus) je uporaba Dos box, vendar se bo DOS program v njem izvajal počasneje, kor sicer.
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Azrael ()

ToniT ::

Recipe v principu nima nobene zveze z antivirusnim programom. preveri pa autoexec.bat in config.sys, če imaš vse poštimano, kot mora biti (files= v config.sys). Pokliči avtorja in ti naj pove, kako moraš imeti nastavljene parametre. Zna pa biti problem v nadgradnjah. Zadnjič sem moral urejati stvari v eni od lekarn, vendar sem že pozabil točne nastavitve.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ToniT ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovenske nastavitve v MS Dosu

Oddelek: Pomoč in nasveti
302657 (1798) boogie_xlr
»

Tiskanje šumnikov iz DOS-a

Oddelek: Pomoč in nasveti
164531 (4022) Brane2
»

windows 2000 in clipper

Oddelek: Operacijski sistemi
141844 (1668) primozb2005
»

Problem pri zagonu programov

Oddelek: Pomoč in nasveti
221447 (1160) ToniT
»

Autoexec.bat

Oddelek: Operacijski sistemi
121735 (1517) alien-w

Več podobnih tem