Forum » Omrežja in internet » problem z mrežno???
problem z mrežno???
YdoIPonU ::
LP
Imam hud problem, ki ga ne znam odpraviti. Pred kratkim sem nabavu router itd in vse lepo uspostavil, sedaj pa mi tam pri povezavi oz. pri moji mrežni piše, da je status za local area connection limited or no connectivity. Torej vedno mi nared en klicaj v rumenem trikotniku tam spodi v trayju pod local area connection. Ne zna uspostavit acquiring network address. Na net mi sicer gre, vendar se mi ne uspe konektati niti na Mirca, niti na router, niti na nč. Srfam lahko po netu edino. Sem že 100x dal drajverje od mrežne dol in nove prek, odklopu modem iz omrežja za dolgo časa in tud formatiru sem ravnokar, vendar brez uspeha. Na Siolu so mi rekli, da je problem pri meni in tokrat sem se z njimi celo strinjal. A se komu sanja kaj bi lahko bilo narobe? A je možnost da je mrežna hin? Za vsak odgovor bi bil zelo hvaležen!
Imam hud problem, ki ga ne znam odpraviti. Pred kratkim sem nabavu router itd in vse lepo uspostavil, sedaj pa mi tam pri povezavi oz. pri moji mrežni piše, da je status za local area connection limited or no connectivity. Torej vedno mi nared en klicaj v rumenem trikotniku tam spodi v trayju pod local area connection. Ne zna uspostavit acquiring network address. Na net mi sicer gre, vendar se mi ne uspe konektati niti na Mirca, niti na router, niti na nč. Srfam lahko po netu edino. Sem že 100x dal drajverje od mrežne dol in nove prek, odklopu modem iz omrežja za dolgo časa in tud formatiru sem ravnokar, vendar brez uspeha. Na Siolu so mi rekli, da je problem pri meni in tokrat sem se z njimi celo strinjal. A se komu sanja kaj bi lahko bilo narobe? A je možnost da je mrežna hin? Za vsak odgovor bi bil zelo hvaležen!
- spremenil: YdoIPonU ()
PaJo ::
Ce ti to napise, potem ti mrezna kartica ne dobi podatkvo od dhcp streznika ki je na routerju. Poglej ce imas dhcp streznik pravilno skonfiguriran, sele nato probaj menjati mrezno kartico.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Limited connection - Win8.1Oddelek: Omrežja in internet | 1340 (675) | TheOrry |
» | Zaradi mreže se mi tresejo možganiOddelek: Pomoč in nasveti | 3085 (2101) | Cervantes |
» | iz dhcp v fiksni ipOddelek: Omrežja in internet | 1952 (1660) | Good Guy |
» | Ne dela internet na enem računalnikuOddelek: Omrežja in internet | 4033 (3829) | imagodei |
» | Počasno nalaganje mreže....Oddelek: Pomoč in nasveti | 860 (818) | EjTi |