Forum » Pomoč in nasveti » mIRCev DCC, in eggdrop (windrop)
mIRCev DCC, in eggdrop (windrop)
Mikron ::
Zadeva je sledeča:
Ko se prek mirca poskušam DCCjat v eggdropa se ustavi tukaj:
Chat with _TESTbot_
Waiting for acknowledgement...
In to je vse
Ko se prek mirca poskušam DCCjat v eggdropa se ustavi tukaj:
Chat with _TESTbot_
Waiting for acknowledgement...
In to je vse
jvolk ::
Za DCCjat moraš imet odprt port. V tvojem primeru moreš odpret port pri eggdropu. Pa v nastavitvah moraš tudi to nastavit.
kronik ::
To se obstaja? :D
Verjetno si pozabil pass vpisat, ali pa nisi na listi za dcc. Leto 97 je predalec, da bi se tega se spounil kako tocno deluje ;)
Verjetno si pozabil pass vpisat, ali pa nisi na listi za dcc. Leto 97 je predalec, da bi se tega se spounil kako tocno deluje ;)
jvolk: Kako odprem te porte in kje so te nastavitve?
kronik: Ja se še da dobit ta stvar. "/msg _TESTbot_ hello"
in "/msg _TESTbot_ pass mojegeslo" sem vpisal in mi je pač povedal, da sem owner... Pred parimi leti sem se že ukvarjal s tem. Rat bi znova obudiv en kanal na mircu pa sem ugotovil da sem veliko že pozabil kar se eggdropanja tiče. Fora pa je v tem da mi je takrat dcc chat delal brez problema. Nevem, a je rooter kriv al kaj bi to lahko bilo?
kronik: Ja se še da dobit ta stvar. "/msg _TESTbot_ hello"
in "/msg _TESTbot_ pass mojegeslo" sem vpisal in mi je pač povedal, da sem owner... Pred parimi leti sem se že ukvarjal s tem. Rat bi znova obudiv en kanal na mircu pa sem ugotovil da sem veliko že pozabil kar se eggdropanja tiče. Fora pa je v tem da mi je takrat dcc chat delal brez problema. Nevem, a je rooter kriv al kaj bi to lahko bilo?
McKacon ::
tako pravim... ne se ubadat z eggi k je itaq bv... pa se dost varnostnih luken majo... dobodi si Psotnice al pa Evangeline... te so spica... eggi so recmo samo se zgodovina... :D
pa se neki.. nehi ircat... bv
pa se neki.. nehi ircat... bv
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: McKacon ()
PARTyZAN ::
Eva pa Ps so priljubljeni pri skriptarjih. Poo. Zakaj naj bi bili eggdropi ze zgodovina? Ce so tako polni varnostnih lukenj ... mi jih lahko nastejes nekaj?
IRC bo zadnja stvar, ki jo bom opustil pred vsemi ostali IM protokoli. Za razliko od ostalih IM resitev je edina stvar, ki postaja cedalje resnejsa. Vsi neresni na sreco letijo na MSN. :P
IRC bo zadnja stvar, ki jo bom opustil pred vsemi ostali IM protokoli. Za razliko od ostalih IM resitev je edina stvar, ki postaja cedalje resnejsa. Vsi neresni na sreco letijo na MSN. :P
McKacon, prosim če mi malo bolj obrazložiš tvoj odgovor: "cu huba postavs na svojm compi bi ti mogl odpret pa zatezit za username pa pass."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IP kamera MJPEG stream embedded na spletno stranOddelek: Programiranje | 1609 (1096) | abazuu |
» | Internetna povezava se isklaplja na 24 urOddelek: Omrežja in internet | 1201 (1069) | amigo_no1 |
» | Bi si kdo preko FTPja in hitrega ADSLja izmenjaval legalne,.. file? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5222 (2957) | NevarHere |
» | IRC server in botiOddelek: Omrežja in internet | 1119 (928) | Gandalfar |
» | shell acount za mIRCOddelek: Omrežja in internet | 1728 (1425) | DeViCeD |