Forum » Pomoč in nasveti » ventilator na prenosniku - servis
ventilator na prenosniku - servis

ursi ::
Pozdravljeni,
Imam prenosnik HP, ki se mi zadnje čase nadpovprečno pregreva. Mislim, da bi bilo treba očistiti / zamenjati ventilator, ker sumim, da je poln mačjih dlak. Ali mi lahko svetujete kakšnega poceni serviserja, ki bi mi ga pošlihtal v enem dnevu? Garancija mi je ravno potekla, pa se mi zdi neumno plačevati servisne ure pri pooblaščenih servisih, ker vem, da to ni ravno zahteven poseg. Raje dam kakšnemu so-študentu za par pirov
.
Aja, ponavadi sem čez teden v Ljubljani. Zanima me tudi, koliko bi okvirno stal takšen poseg.
Hvala za koristne informacije.
LP Urša
Imam prenosnik HP, ki se mi zadnje čase nadpovprečno pregreva. Mislim, da bi bilo treba očistiti / zamenjati ventilator, ker sumim, da je poln mačjih dlak. Ali mi lahko svetujete kakšnega poceni serviserja, ki bi mi ga pošlihtal v enem dnevu? Garancija mi je ravno potekla, pa se mi zdi neumno plačevati servisne ure pri pooblaščenih servisih, ker vem, da to ni ravno zahteven poseg. Raje dam kakšnemu so-študentu za par pirov

Aja, ponavadi sem čez teden v Ljubljani. Zanima me tudi, koliko bi okvirno stal takšen poseg.
Hvala za koristne informacije.
LP Urša
- premaknil iz Mali oglasi: jvolk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Puljenje modrostnega zoba (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 99561 (42820) | Steinkauz |
» | Lepotni posegOddelek: Loža | 4364 (2673) | Anonimnežž |
» | Laserska korekcija vidaOddelek: Loža | 8041 (6788) | gnss |