Forum » Programska oprema » boot cd z nero-tom?
boot cd z nero-tom?
naty_88 ::
Po vseh možnih iskanjih po slo-techu in googlu se obračam na vas in odpiram novo temo!
Zanima me kako naj naredim zagonski dvd iz norton ghost 9.0 backup-a. Uspešno sem naredila beckup, po navodilih wizarda na dvd, nastavim v biosu boot from cd in kliknem naprej in mi noče bootat iz cd-ja. Potem poskusim backup ghosta kreirat oz. shranit na disk in mi ga razdeli na štiri dele (po 1048MB), grem v nero dam dvd/zagonski, kliknem vse lepo naprej, dam vse štiri datoteke z končnico .v2i noter in hočem zapečt a mi javi da ne prepozna diska oz. ni vstavljen?!?!
Prosim pomoč! Kako naj naredim Boot DVD z pomočjo Norton Ghost?!?! In kako naj vse skupaj zapečem v nerotu?!!?
HVALA za pomoč!
LPN
Zanima me kako naj naredim zagonski dvd iz norton ghost 9.0 backup-a. Uspešno sem naredila beckup, po navodilih wizarda na dvd, nastavim v biosu boot from cd in kliknem naprej in mi noče bootat iz cd-ja. Potem poskusim backup ghosta kreirat oz. shranit na disk in mi ga razdeli na štiri dele (po 1048MB), grem v nero dam dvd/zagonski, kliknem vse lepo naprej, dam vse štiri datoteke z končnico .v2i noter in hočem zapečt a mi javi da ne prepozna diska oz. ni vstavljen?!?!
Prosim pomoč! Kako naj naredim Boot DVD z pomočjo Norton Ghost?!?! In kako naj vse skupaj zapečem v nerotu?!!?
HVALA za pomoč!
LPN
Življenje je lepo, zato izkoristi vsak dan, ki je nova priložnost!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spanned volume na obstoječem C:Oddelek: Operacijski sistemi | 813 (661) | matic492 |
» | ZAGONSKI CD ali DVD , kako ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2388 (2248) | kockish |
» | Ghostanje NTFS particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1882 (1569) | zee |
» | Kopiranje diskaOddelek: Programska oprema | 2528 (2142) | Preseren |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (1749) | BlackHole |