Forum » Omrežja in internet » Bluetooth delitev internet povezave med dvema pc-jema
Bluetooth delitev internet povezave med dvema pc-jema
suse80 ::
... imam en računalnik s Suse Linuxom 10.1, ki je povezan na internet preko adsl modema...
kupil sem si še prenosni računalinik z vgrajenim bluetoothom. tudi na stacionarnem računalniku imam vgrajen BT vmesnk (usb), vendar mi ne uspe vzpostaviti intenet povezave z laptopa na stacionarni comp.
Sicer sem stacionarni pc konfiguriral kot router in tudi USB BT vmesnik kot omrežno kartico , nastavil pc kot router... vendar nič.
Ma kdo kake izkušnje?
kupil sem si še prenosni računalinik z vgrajenim bluetoothom. tudi na stacionarnem računalniku imam vgrajen BT vmesnk (usb), vendar mi ne uspe vzpostaviti intenet povezave z laptopa na stacionarni comp.
Sicer sem stacionarni pc konfiguriral kot router in tudi USB BT vmesnik kot omrežno kartico , nastavil pc kot router... vendar nič.
Ma kdo kake izkušnje?
Obiščite stran o astronomiji ijn astrologiji http://www.mojevesolje.org
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sinope568+in linksys WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 5919 (5609) | dreamtheater |
» | Problem z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 3159 (2710) | RuskiSnajper |
» | Problem pri ustvarjanju HomegroupOddelek: Omrežja in internet | 1474 (1224) | k4vz0024 |
» | Problem domače omrežjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1037 (864) | ABX |
» | Wireless in racunalnik kot serverOddelek: Omrežja in internet | 1141 (1038) | shock |