» »

Kje dobiti plasitčne (teflonske?) "nogice" za logitech MX1000 mišiča?

Kje dobiti plasitčne (teflonske?) "nogice" za logitech MX1000 mišiča?

pingo76 ::

Izgubil sem eno od "nogic" na spodnji strani miške s katerimi miš lepše drsi. Sedaj je občutno slabše in nebi niti leto dni staro (drago) miš vrgel stran zaradi tega, povrh pa sem z njo zadovoljen. Kaj mi storiti?

P.S: Edina stvar ki pa je nedopustno debilna na tej miši pa so kontakti za polnjenje. Nisem je še uspel dati na polnjenje brez da so se kontakti toliko oksidirali da brez radirka trik ni bilo moč doseči kontakta... Da bi se tič osušil inženirju ki je predvidel tako čip rešitev za takega miša...

Lp,
Pingo
  • spremenil: pingo76 ()

marvin42 ::

sam s polnjenjem nikoli nisem imel problemov (sem lastnik mx1000 že skoraj eno leto), me pa skrbijo te nogice, ki niso več v najboljšem stanju...
Mostly Harmless

pegaso ::

Meni se je pa po enem letu odlepila srebrna ploščica z napisom MX Laser!
Vzrok je verjetno prevelika uporaba :D in posledično pregrevanje lepila>:D
No stvar sedaj drži kot mora CIANOKOLPRESS!

Sicer pa je važna funkcionalnost in ne dizajn - no sam pri tej miši je tud dizajn ubijalski!
Z nogicami in kontakti nimam problemov - mogoče imaš pa prevlažno stanovanje - malo manj dihaj :)
Drugače pa dobiš teflon kar v listu in potem ven odbiješ en primeren fi! Imam doma za druge potrebe.

lp pegaso

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pegaso ()

wired ::

Sam sem se oglasil na Eventusu(uradni servis), kjer mi je prijazen serviser dal ene dve teflonski ploščici.

pingo76 ::

Kje pa se dobi tak teflonski listič?
Meni se je od obrabe spolirala nalepkica mx laser. Popustila še ni prebere se pa tudi že ne več kar je nekoč pisalo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Legenda se vrača - Razer Boomslang Collector's Edition 2007 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
506854 (6851) Macketina
»

Ergonomska miška

Oddelek: Kaj kupiti
52690 (2690) coma2black
»

Nova anketa: Koliko ste odšteli za tipkovnico in miško s podlogo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
877805 (6457) specterss
»

Nov članek: test podlog za miško (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nova vsebina
659052 (6667) Sc0ut
»

Podloga

Oddelek: Kaj kupiti
281690 (1342) nodes

Več podobnih tem