Forum » Strojna oprema » GeForce z ali brez TV-outa
GeForce z ali brez TV-outa
Tzar ::
Slis se mal cudn ampak je resnicno in sem presulrfal kr neki pa nisem najdu nobenga podatka.In sicer dilema je naslenja:
GeForce Cardexpert MX 2 --> Hocem kupit izvedbo s TV out, pa mi kao en tip prjav, da je pa brez TV-OUT-a mal hitrejši in boljši, pa da se bolj stabilno obnaša in oh in sploh.Začuda cena je pa ista.
A mogoče kdo ve a je kaj resnice na tem?Prosim rabim odgovor nujno ker bom kartico proti večeru nabavu in me zanima,ali je res hitrejša brez TV-outa in kako je s tem
thnx in advance
lp
GeForce Cardexpert MX 2 --> Hocem kupit izvedbo s TV out, pa mi kao en tip prjav, da je pa brez TV-OUT-a mal hitrejši in boljši, pa da se bolj stabilno obnaša in oh in sploh.Začuda cena je pa ista.
A mogoče kdo ve a je kaj resnice na tem?Prosim rabim odgovor nujno ker bom kartico proti večeru nabavu in me zanima,ali je res hitrejša brez TV-outa in kako je s tem
thnx in advance
lp
Življenje je lepo!
luni ::
mislim TVOUT ti res nima kaj vplivat na hitrost grafike... jaz cesa takega se nisem slisal.. drugo pa je stabilnost: ce mas sheet gonilnike za tvout pol normalno da se ti sesuva, ce pa mas dobre pol pa nimas kaj za sekirat se
Artificial Intelligentia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gledal bi filme na TV-ju, ampak brez TV-OUT funkcijeOddelek: Zvok in slika | 1740 (1332) | pivmik |
» | kupiti nameravam sistem z radeonom...Oddelek: Kaj kupiti | 992 (835) | Yohan del Sud |
» | Yuan GF2 PRO za manj kot 45KOddelek: Zvok in slika | 1295 (969) | Dexxx |
» | MSI 818 geforce2 MX problem!Oddelek: Zvok in slika | 1163 (947) | Blue3D |
» | GeForce MX 2 TV out or NOTOddelek: Pomoč in nasveti | 1147 (1049) | Tzar |