Forum » Kaj kupiti » slušalke+mikrofon
slušalke+mikrofon
NemecRok ::
Pozdravljeni!
V kratkem nameravam kupiti slušalke z mikrofonom, ki jih bom uporabljal predvsem za chat-anje(msn) ter poslušanje glasbe, zato bi rad, da bi biv zvok čim bolj kakovosten ter mikrofon čim manj hrupen ter jasen, vendar vse to bi rad mev za čim manjšo vsoto denarja....okol 4 čuke...mogoč 5, s tem da morjo bit ress full ok slušalke:)...p.s. vem da za tak keš ni ne vem ka full za pričakovat
Mal sm že gledu po netu in je izbira kar velika in zaradi tega je tudi težje izbrat...v oči pa so mi padli nasledni modeli:
1.
2.
3.
....
Prosu bi vas, da mi mal svetujete, predvsem tisti, ki imate izkušnje s slušalkami z omenjeno ceno in ste zadovoljni z njimi
Lp,
Švaba
V kratkem nameravam kupiti slušalke z mikrofonom, ki jih bom uporabljal predvsem za chat-anje(msn) ter poslušanje glasbe, zato bi rad, da bi biv zvok čim bolj kakovosten ter mikrofon čim manj hrupen ter jasen, vendar vse to bi rad mev za čim manjšo vsoto denarja....okol 4 čuke...mogoč 5, s tem da morjo bit ress full ok slušalke:)...p.s. vem da za tak keš ni ne vem ka full za pričakovat
Mal sm že gledu po netu in je izbira kar velika in zaradi tega je tudi težje izbrat...v oči pa so mi padli nasledni modeli:
1.
2.
3.
....
Prosu bi vas, da mi mal svetujete, predvsem tisti, ki imate izkušnje s slušalkami z omenjeno ceno in ste zadovoljni z njimi
Lp,
Švaba
Toshiba Satellite Pro A300-1NT
NemecRok ::
kskšno pa je mnenje tistih, ki že imate slušalke?....to me bolj zanima, da se bom lahžje odločil na osnovi vaših komentarjev o prednostih in slabostih slušalk
Toshiba Satellite Pro A300-1NT
wizzel ::
dobro bi blo ko bi ceno povedal...
drugače pa:
SpeedLink - MEDUSA 5.1 SURROUND USB Headset (cool-pc) 15k
res dobre slusalke!
drugače pa:
SpeedLink - MEDUSA 5.1 SURROUND USB Headset (cool-pc) 15k
res dobre slusalke!
Spider9 ::
TELE CANYON imam jaz pa ti jih ne priporočam ker me po dolgotrajnem nošenju bolijo ušesa, drugače je pa zvok dober, slušalke... ne vem sicer ker so to moje prve slušalke z mikrofonom.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Slušalke] nad 40€Oddelek: Zvok in slika | 6147 (3000) | kratos |
» | [BlueTooth] USB Adapter + Slusalka/MikrofonOddelek: Kaj kupiti | 5046 (4665) | k4vz0024 |
» | Kako narihtat mikrofon?Oddelek: Zvok in slika | 2199 (2157) | lolek84 |
» | Nakup spletne kamere... katere že?Oddelek: Zvok in slika | 2877 (2571) | Mirč |
» | Dobra konfiguracijaOddelek: Kaj kupiti | 2241 (2156) | opeter |