Forum » Programska oprema » Sinhronizacija Microsoft office outlooka 2003
Sinhronizacija Microsoft office outlooka 2003
Mikron ::
Lep pozdrav.
Zanima me, če je možno sinhronizirat dva Microsoftova outlooka, ki sta naložena na dveh v mreži povezanih računalnikih.
V mislih imam predvsem maile in stike. Zadeva bi morala delovati tako, da neglede na katerem računalniku bi naložil pošto oz. spreminjal stike bi "vsebina" poštnaga nabiralnika in stiki po sinhronizaciji bili enaki.
Zanima me, če je možno sinhronizirat dva Microsoftova outlooka, ki sta naložena na dveh v mreži povezanih računalnikih.
V mislih imam predvsem maile in stike. Zadeva bi morala delovati tako, da neglede na katerem računalniku bi naložil pošto oz. spreminjal stike bi "vsebina" poštnaga nabiralnika in stiki po sinhronizaciji bili enaki.
Ziga Dolhar ::
Microsoft Exchange nudi točno to. Ampak gre za zlo kompleksen več-kot-le-poštni-strežnik, tko da ti verjetno ne pride v poštev ...
Ampak če imate pa možnost, je pa super.
Ampak če imate pa možnost, je pa super.
https://dolhar.si/
Mikron ::
ne, zaenkrat še nimam te možnosti. sem mislil da ima že sam outlook to možnost.
A ima morda kakšen drug poštni odjemalec možnost sinhronizacije. Ali pa morda kakšen drug program za sinhronizacijo dveh, ali več v mrežo povezanih računalnikov?
A ima morda kakšen drug poštni odjemalec možnost sinhronizacije. Ali pa morda kakšen drug program za sinhronizacijo dveh, ali več v mrežo povezanih računalnikov?
darkolord ::
Ja, Outlook že ima to možnost, samo vseeno pa rabiš strežnik, kjer bodo podatki shranjeni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup telefona - Android in sinhronizacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 3302 (2653) | ncc2000 |
» | Singhronizacija GSM, Outlook in ExchangeOddelek: Pomoč in nasveti | 4319 (4193) | SLO_Matej |
» | Dobitnik Turingove nagrade Charles ThackerOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 3774 (3377) | driver_x |
» | 'Dovoljenja' za mapo v skupni rabiOddelek: Pomoč in nasveti | 1675 (1648) | Microsoft |