Forum » Pomoč in nasveti » format Windows 2000? help
format Windows 2000? help
libreus ::
pozdraV!!
imam en star računalnik mislim da okoli 200Mhz in ima ta pc gor win 2000.
Rad bi gor naložil win Xp a ne morem bootat CDja ker Verjetno ni nastavljeno, da je CD prvi ..
Tega pa ne morem spremeniT ker mi je dostop do tega onemogočen. Moram vpisati nekak password..
A mi kdo lahko pomaga oz. svetuje ?
VELIK "hvala"
Gregor
imam en star računalnik mislim da okoli 200Mhz in ima ta pc gor win 2000.
Rad bi gor naložil win Xp a ne morem bootat CDja ker Verjetno ni nastavljeno, da je CD prvi ..
Tega pa ne morem spremeniT ker mi je dostop do tega onemogočen. Moram vpisati nekak password..
A mi kdo lahko pomaga oz. svetuje ?
VELIK "hvala"
Gregor
Duhec ::
Izklopi računalnik, iztakni 220V kabel, vklopi tipko ali stikalo za vklop, iztakni baterijo, naredi Clear Cmosa )en jumper na osn.plošči), vtakni baterijo, vklopi 220V kabel in vklopi mašino. S tipko DEL greš v Cmos nastavitve biosa in spremeniš prvo boot enoto.
Pa veliko potrpljenja pri inštalaciji XPjev.
Pa veliko potrpljenja pri inštalaciji XPjev.
libreus ::
hval za odgovore..
jumperja ne najdem, sam je reku en frend k se tudi razume, da dam ven baterijo in pustim cirka pol dneva jo zuni tako da se sprazne ..
je to tudi ql ?'
hvala za potrpljenje ..
+
jumperja ne najdem, sam je reku en frend k se tudi razume, da dam ven baterijo in pustim cirka pol dneva jo zuni tako da se sprazne ..
je to tudi ql ?'
hvala za potrpljenje ..
+
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 5778 (5239) | CyberAD |
» | Zaflashan Bios Gigabyte GA K8N SLIOddelek: Pomoč in nasveti | 2494 (2186) | Domini tm |
» | bIOS Matična plošča gigabyte - POSODOBITEV BIOSAOddelek: Pomoč in nasveti | 4007 (3556) | fr4nc |
» | Baterija PCja in zagon compaOddelek: Strojna oprema | 600 (579) | Duhec |
» | CMOS cheksum error Defaults loadedOddelek: Strojna oprema | 1611 (1404) | Duhec |