Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z start up fajli
Problemi z start up fajli
FuBu ::
Imam novi disk in stari disk. Dal sem ven stari disk in ko hočem windowse instalirat na novi disk mi napiše da windows ne more nikam kopirati startup fajle, če pa dam stari disk noter pa mi kopira startup fajle na stari disk windwse pa na novi.
Jaz pa hocem met samo novi disk kr stari je malo pokvarjen.
Prosim pomagajte cim prej. :D
Jaz pa hocem met samo novi disk kr stari je malo pokvarjen.
Prosim pomagajte cim prej. :D
jvolk ::
A je mogoče nov disk kak SATA? Mogoče je problem v tem da moreš na kako disketo dat driverje za SATA. Potem pa F6 na začetku instalacije.
5er--> ::
Probaj s temle.
Zaženeš datoteko v eni mapi, nato pa skopiraš vsebino (brez motherboard_driver_sata_nf3_bootdisk_xp.exe) na eno disketo.
Zaženeš datoteko v eni mapi, nato pa skopiraš vsebino (brez motherboard_driver_sata_nf3_bootdisk_xp.exe) na eno disketo.
amigo_no1 ::
Greš na asus-ov stran , klikneš Support , v iskalno okence (zgoraj levo) vpišeš tvoj model ...
Yep , rocket science
Yep , rocket science
Ampak, če ima proizvajalec eno levo stran... (kjer by the mimo tega sploh ni -> oz. poglej na en cd, ki si ga dobil poleg matične)
Na cdju od maticne imam to, zaj me zanima kero je pravo :D [url=http://shrani.si/o.php?image11052227.jp...
Hmm... jaz bi takole na blef probal tisto disketico zagnat... če ti pol naredi disketo z driverji si zmagal.
(drugače pa probaj vse po vrsti... tisti, ki dela je pač pravi )
(drugače pa probaj vse po vrsti... tisti, ki dela je pač pravi )
ja sploh nism ziher če mam sata :D kaj bi naj to blo sata? to je kaki je kabl al kaj jaz mam oni navadni dolgi kabl ne onega malega v disku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Inštalacija win xp na SIS chipsetOddelek: Pomoč in nasveti | 991 (876) | kikibeck |
» | Hitrost diskov in matična plošča ?Oddelek: Strojna oprema | 4341 (3972) | thebaloh |
» | Bios ne zazna sata diskaOddelek: Strojna oprema | 3649 (3155) | amigo_no1 |
» | SATA disk problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1681 (1549) | Shagrath |
» | Windows ne zazna SATA diskaOddelek: Strojna oprema | 1243 (1109) | MasterMiG |