Forum » Omrežja in internet » Multipliciranje Local Area Connection
Multipliciranje Local Area Connection

Dodge ::
Lep pozdrav,
imam eno vprašanje in sicer me zanima, če se lahko nekako naredi še en local area connecton, ki bi imel statičen ip, nek drug local area connection ga pa nima, pac seveda bi tistega, ki ga ne potrebujem ustrezno disablu.
Hvala za informacije.
imam eno vprašanje in sicer me zanima, če se lahko nekako naredi še en local area connecton, ki bi imel statičen ip, nek drug local area connection ga pa nima, pac seveda bi tistega, ki ga ne potrebujem ustrezno disablu.
Hvala za informacije.
Lep pozdrav , A.Š.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()

amigo_no1 ::
Seveda, potrebuješ še eno mrežno kartico (na eni ročno vpišeš IP , Subnet in Gateway na drugi pa pustiš da windowsi sami določijo te naslove).

bili_39 ::
ne ga srat!
Poglej pod properties mrežne povezave in izberi IP konfiguracijo. Opazil boš zavihek "alternate configuration" - tja vpiši številke fiksne povezave.
Mreža se bo najprej poskusila povezati avtomatsko, če ne uspe, pridejo v poštev nastavitve iz nadomestne povezave.
Upam, da sem bil dovolj razumljiv ;)
Poglej pod properties mrežne povezave in izberi IP konfiguracijo. Opazil boš zavihek "alternate configuration" - tja vpiši številke fiksne povezave.
Mreža se bo najprej poskusila povezati avtomatsko, če ne uspe, pridejo v poštev nastavitve iz nadomestne povezave.
Upam, da sem bil dovolj razumljiv ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lan Driver problemOddelek: Omrežja in internet | 4777 (3417) | enjst |
» | VBS skripta za IP nastavitveOddelek: Programiranje | 3643 (3157) | Malajlo |
» | iz dhcp v fiksni ipOddelek: Omrežja in internet | 2051 (1759) | Good Guy |
» | Težava pri vzpostavitvi povezave lokalnega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1810 (1657) | ABX |
» | Local Area Connection problem !Oddelek: Omrežja in internet | 1385 (1253) | Light |