Forum » Omrežja in internet » Problem z mrežno kartico - WIN XP - T2
Problem z mrežno kartico - WIN XP - T2
Hardstyle ::
Pozdravljeni!
Imam težavo z mrežno kartico in sicer windowsi mi je ne prepoznajo. Kartica je integrirana na matično ploščo Asus a7s8x-mx. Prej sem imel Triero in je bil vhod preko USB, tako da ni bilo dobenih težav. Ko pa sem priključil UTP kabel iz modema v mrežno pa ne zazna. Driverjev tudi nisem našel (imam cdje od matične). Mogoče je problem v tem, ker nisem uninstaliral kabelskega modema?
Imam težavo z mrežno kartico in sicer windowsi mi je ne prepoznajo. Kartica je integrirana na matično ploščo Asus a7s8x-mx. Prej sem imel Triero in je bil vhod preko USB, tako da ni bilo dobenih težav. Ko pa sem priključil UTP kabel iz modema v mrežno pa ne zazna. Driverjev tudi nisem našel (imam cdje od matične). Mogoče je problem v tem, ker nisem uninstaliral kabelskega modema?
Mr.Ecko ::
Kako ti bo delala mrežna če nimaš driverjev.Driverji naj bi bili na cdju sam poiskat jih moraš.Mogoče so skupaj z driverji od samega čipseta (kot pri nforce 4)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LAN povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1693 (1565) | 5er--> |
» | Error pri connectanju na netOddelek: Pomoč in nasveti | 761 (675) | farko |
» | Sempron 2400+ in A7S8X-MXOddelek: Navijanje | 1681 (1449) | Hardstyle |
» | AMD Sempron 2500+ -> NAVIJANJE <-Oddelek: Strojna oprema | 1023 (938) | mtosev |
» | Dobra plata za amdOddelek: Kaj kupiti | 1434 (1182) | MEDENA |