Forum » Programska oprema » Messenger kanali
Messenger kanali
hlodek ::
Ker je IRC nekako propadel in se je vecina preselila na MSN, sem bil tudi sam primoran se "preseliti" na MSN
Od zacetka ni bilo tako motece, a zdaj me pa pocasi ze res moti, da na MSNju ni kanalov kot pri IRCu, obstaja le group session, ki se po nekaj casa neaktivnosti avtomatsko porusi.
Zdaj me zanima, ce bi bilo mozno na kaksen nacin ustvariti stalen kanal ali pa kaksen autoinvite v group session, ki ne bi razpadel, ker mi pocasi ze doseda to, da je preko MSNja tako tezko organizirat karkoli, na IRCu sem pac dal v topic in so lepo vsi videli ter se zmenili kako in kaj, tukaj je treba pa vsakemu posamezniku/-ci posebej razlagati nekaj, kar so na IRCu lepo videli vsi
Najlepsa hvala za odgovore
Od zacetka ni bilo tako motece, a zdaj me pa pocasi ze res moti, da na MSNju ni kanalov kot pri IRCu, obstaja le group session, ki se po nekaj casa neaktivnosti avtomatsko porusi.
Zdaj me zanima, ce bi bilo mozno na kaksen nacin ustvariti stalen kanal ali pa kaksen autoinvite v group session, ki ne bi razpadel, ker mi pocasi ze doseda to, da je preko MSNja tako tezko organizirat karkoli, na IRCu sem pac dal v topic in so lepo vsi videli ter se zmenili kako in kaj, tukaj je treba pa vsakemu posamezniku/-ci posebej razlagati nekaj, kar so na IRCu lepo videli vsi
Najlepsa hvala za odgovore
Gwanaroth ::
IRC se zdalec ni propadel. Je pa res, da so odsli vsi (oz. v vecini) tisti wannabe 1337 script kiddiji. Presedlali so na MSN in tam zganjajo podoben kraval. IRC postaja cist.
Kot si ze sam ugotovil, na MSNju ne mores imeti kanalov.
Kot si ze sam ugotovil, na MSNju ne mores imeti kanalov.
Lights often keep secret hypnosis..
hlodek ::
Ljudi ne morem vec prepricat, da bi sli nazaj na IRC, tako da pac iscem nekaj za MSN.
Saj ne maram MSNja, a brez njega bi imel veliko vecji racun za telefon.
Saj ne maram MSNja, a brez njega bi imel veliko vecji racun za telefon.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftov Messenger se poslavlja 15. marca (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13591 (10805) | energetik |
» | vdor v zasebnostOddelek: Pomoč in nasveti | 5973 (4287) | majii |
» | Messenger ne bo več zastonj?Oddelek: Programska oprema | 2348 (1402) | _n00b_ |
» | MSN Messenger 7.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 37110 (35182) | R33D3M33R |
» | Nova anketa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7617 (6542) | CaqKa |