Forum » Pomoč in nasveti » Težave z windowsi
Težave z windowsi
Clostridium ::
Pozdrav
Že nekaj časa me windowsi opozarjajo, da niso pristni (genuine) in naj si nabavim pravo verzijio. Do sedaj zaradi tega nisem imel problemov. Zdaj pa mi kar naenkrat ne dalata več CD rom in DVD rom, oz. na control panelu mi javi, da so težave z gonilniki. A je to mogoče povezano in ali se da kako drugace zadevo resit, brez formatiranja in nalaganja nove verzije XPjev.
Hvala
Že nekaj časa me windowsi opozarjajo, da niso pristni (genuine) in naj si nabavim pravo verzijio. Do sedaj zaradi tega nisem imel problemov. Zdaj pa mi kar naenkrat ne dalata več CD rom in DVD rom, oz. na control panelu mi javi, da so težave z gonilniki. A je to mogoče povezano in ali se da kako drugace zadevo resit, brez formatiranja in nalaganja nove verzije XPjev.
Hvala
RedStar ::
Ali imaš legalno verzijo?
Za tisto ostalo nevem. Probaj na novo naložit gonilnike. Za WGA pa je običajno problem, če imaš piratski windows in potem update-aš.
Za tisto ostalo nevem. Probaj na novo naložit gonilnike. Za WGA pa je običajno problem, če imaš piratski windows in potem update-aš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: RedStar ()
dadooo ::
Če maš legalne(si jih dobil zraven compa) pokliči na microsoft slovenia: 01 585 34 49, če pa ti je dal kak striček gor, ki je dal že drugim, pa kupi licenco.
Čene pa lock
Čene pa lock
amigo_no1 ::
Kaj ima veze. če so polkna legalna z delovanjem cd/dvd pogonov ? Zaenkrat prav nobene.
Pojdi v "device manager" (control panel/system/hardware) in poglej če so kakšni klicaji .
Pojdi v "device manager" (control panel/system/hardware) in poglej če so kakšni klicaji .
amigo_no1 ::
Odgovor in pol , vreden obiska pri MS slovenija. Ziher bi bojo zrihtali kako službo v marketingu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 Image ne boota iz USB-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 3198 (2515) | MIHAc27 |
⊘ | težava xperia t in igo primo....Oddelek: Mobilne tehnologije | 1684 (1496) | Rias Gremory |
» | windows 7 - no internet accessOddelek: Operacijski sistemi | 3730 (2450) | xxxgeekxxx |
» | Driver za Sony Optiarc AD7241S DVD+-RW windows 7 64bit!Oddelek: Pomoč in nasveti | 653 (577) | malcek |
» | krivi smo, vsi smo kriviOddelek: Loža | 7290 (6205) | PaX_MaN |