Forum » Sedem umetnosti » Trenutno poslušam
Trenutno poslušam

Bela_Krajina ::
naj samo se povem, zakaj me je tista reklama tako prepricala, da sem sel iskat tole pesem zgoraj. Zato, ker je v tisti reklami good girl, bila beseda "good" napisana tako kot da sta dve crki o zdruzeni v eno crko o. Tisti, ki ste me brali prej, verjetno veste o cem govorim. Zato me je to prepricalo, da grem iskat to pesem pa potem iskat tekst pesmi, da vidim, ce bo kaj zanimivega. No, evo, pa sem odkril novo zanimivost na internetu. V tistem tekstu v komadu im every woman, tekst pesmi lahko preberete zgoraj na posnetku im every woman. Zakaj to pocnem. Ne vem. Eni radi igrajo igrice, jaz pa rad raziskujem zanimivosti po internetu. To je pac moj hobi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bela_Krajina ()

tomlin ::
PSALM 125
GOSPOD, stori dobro dobrim,
tistim, ki so iskreni v svojih srcih.
5 Tiste pa, ki omahujejo na svojih krivih potih,
naj jih GOSPOD odpelje, hudodelce.
Mir nad Izraelom!
GOSPOD, stori dobro dobrim,
tistim, ki so iskreni v svojih srcih.
5 Tiste pa, ki omahujejo na svojih krivih potih,
naj jih GOSPOD odpelje, hudodelce.
Mir nad Izraelom!

yansek ::
Harem - Huzun - Clarinet Solo
Saber El Rebai - "Sidi Mansour"
Saber El Rebai - "Sidi Mansour"
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: yansek ()

Orias ::
PacificBlue je izjavil:
A kdo posluša grški metal?Ne? Škoda.
Imajo kar nekaj dobrih skupin ( Septicflesh, Kawir, Macbre Omen ... )

Buggy ::
@SmolWhale: tvoj zadnji komad dodan v playlisto TNX!
...drugac imam pa jaz mojo zmeraj rajsi...zdej sploh ko tamala letita iz gnezda
...drugac imam pa jaz mojo zmeraj rajsi...zdej sploh ko tamala letita iz gnezda

Kurzweil ::
@PacificBlue in @Orias
Jaz poslušam grški metal... evo par bandov:
Evo, pa če smo že ravno pri grški glasbi... pa še nekaj za tiste, ki ne poslušajo metal... RIP Vangelis!
Jaz poslušam grški metal... evo par bandov:
Evo, pa če smo že ravno pri grški glasbi... pa še nekaj za tiste, ki ne poslušajo metal... RIP Vangelis!

tomlin ::
IZREDNO, DA SMO SPREJELI TE MLADE UKRAJINSKE GLASBENIKE - OTROKE, IZGNANCE. BRAVO SLOVENIJA!!!!!!!!
SLAVA UKRAJINI!!!!!
https://twitter.com/BBCWorld/status/152...
%2F%2Fnova24tv.si%2Fslovenija%2Fbbc-obiskal-ukrajinske-otroke-ki-so-zavetje-pred-vojno-nasli-v-sloveniji%2F
SLAVA UKRAJINI!!!!!
https://twitter.com/BBCWorld/status/152...
%2F%2Fnova24tv.si%2Fslovenija%2Fbbc-obiskal-ukrajinske-otroke-ki-so-zavetje-pred-vojno-nasli-v-sloveniji%2F
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skladba ki vam naježi kožo... (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Sedem umetnosti | 96005 (9902) | pi pawr |
» | Najboljši SLO komadi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 29787 (10504) | VaeVictis |
» | Komad, ki se ga ne naveličate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 27635 (7491) | DexterBoy |
» | Hard rock / metal / heavy metal bendi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 36482 (29965) | Nissan_GTR |
» | Moderna instrumentalna glasba?Oddelek: Sedem umetnosti | 3324 (2685) | tt2advanced |