Forum » Sedem umetnosti » Trenutno poslušam
Trenutno poslušam
Temo vidijo: vsi

lynxslo5 ::
The Cure - Just Like Heaven
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

The Cult - Rain

U2 - Gloria
Kurzweil ::
Samael ::
Osebno eden boljših bendov te, nekoliko novejše generacije. V živo pa sploh ... Amenra ni zgolj koncert, ampak ritual. Kje jih boš pa videl? Na BA?
Prvič sem jih videl v KŠ-ju, mislim da okoli leta 2018, kakšno leto pozneje v Areni na VMM-u, Dunaj ... in pa celo Bobiju jih je uspelo pripeljati na MD. Brez enega šibkega momenta.
A Solitary Reign v živo pa sploh - kot bi Frogi rekel, moment ko vse pošlješ v božjo mater.
Prvič sem jih videl v KŠ-ju, mislim da okoli leta 2018, kakšno leto pozneje v Areni na VMM-u, Dunaj ... in pa celo Bobiju jih je uspelo pripeljati na MD. Brez enega šibkega momenta.
A Solitary Reign v živo pa sploh - kot bi Frogi rekel, moment ko vse pošlješ v božjo mater.
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
Jaz sem jih do zdaj videl enkrat in sicer na Hellfestu, kjer dajo vsi bandi max od sebe in tudi produkcija je bila top. Kot praviš, scena, performance, vse skupaj... mogoče celo najboljši nastop na tistem Hellfestu, je bil celoten koncert na YT in sicer v odlični produkciji francoskega ARTE-a, ampak kot je običajno pri njih, čez nekaj časa video odstranijo... videl jih bom pa na Brutal Assaultu, ja. Bi pa bilo zadevo zanimivo videt v kakšni proper dvorani, s proper ozvočenjem, lightom in seveda projekcijami. BTW, odličen je tale A Solitary Reign, ja...
Ne vem, kako blizu ti je death metal, ampak kitarist Amenre Lennart Bossu je tudi v bandu Living Gate, ki je vsaj zame ena boljših death metal plošč zadnjih let. Riffaža sočna, dinamika, songwritting, groove, kar se death metala tiče, odlično.
Ne vem, kako blizu ti je death metal, ampak kitarist Amenre Lennart Bossu je tudi v bandu Living Gate, ki je vsaj zame ena boljših death metal plošč zadnjih let. Riffaža sočna, dinamika, songwritting, groove, kar se death metala tiče, odlično.
Kaj pa vem ... bom prisluhnil :) Z DM-jem, predvsem tistim zgodnjim iz 90-ih, sem odraščal, danes pa me redko kateri bend iz tega žanra še zares pritegne. Mora biti res nekaj izvenserijskega. Ulcerate so mi bili v zadnjem obdobju takšni, s svojim blackened disonančnim zvokom.
Samael != Samuel
Saj zato omenim Living Gate, ker so relativno drugačni od večine generičnega death metala... pa mimogrede sem omenil, ker je kitarist isti... Ulcerate so itak odlični, takoj ko bo spet priložnost, bo treba na njih.
Sem pa zadnje čase navdušen nad Anno von Hausswolff...
Anna von Hausswolff bo tudi pri nas (Kino Šiška), kar definitivno priporočam vsem... česar sem se veselil točno 20 sekund, dokler mi ni sprocesiralo, da je 5. avgusta, to pa je prvi dan prej omenjenega Brutal Assaulta, tako da bom žal moral to pri nas zamuditi. Priporočam...
Sem pa zadnje čase navdušen nad Anno von Hausswolff...
Anna von Hausswolff bo tudi pri nas (Kino Šiška), kar definitivno priporočam vsem... česar sem se veselil točno 20 sekund, dokler mi ni sprocesiralo, da je 5. avgusta, to pa je prvi dan prej omenjenega Brutal Assaulta, tako da bom žal moral to pri nas zamuditi. Priporočam...
Ja "The Mysterious Vanishing of Electra" - še en izvenserijski komad. Mislim, da ga je ravno tu na forumu nekdo prilimal kakšno leto, dve nazaj. Vsaj tako imam v spominu.
Meni se bo pa verjetno kar izšlo, ravno s Tolminatorja se vrnem (se je začuda letos vendarle napraskalo kar nekaj bandov tudi zame - Wolves in the Throne Room, Deafheaven, Spectral Wound, Psychonaut 4, Heretoir... kakšni Immolation in Satyricon pa samo še ekstra za po vrhu) pa operem in posušim kamp opremo, BA pa verjetno izpustim. Ne more človek več vse... :)
Aja, pa Primus so sold out. Kdo bi si mislil.
Meni se bo pa verjetno kar izšlo, ravno s Tolminatorja se vrnem (se je začuda letos vendarle napraskalo kar nekaj bandov tudi zame - Wolves in the Throne Room, Deafheaven, Spectral Wound, Psychonaut 4, Heretoir... kakšni Immolation in Satyricon pa samo še ekstra za po vrhu) pa operem in posušim kamp opremo, BA pa verjetno izpustim. Ne more človek več vse... :)
Aja, pa Primus so sold out. Kdo bi si mislil.
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
pegasus ::
Te dni imam v avtu Adija Smolarja, Iztoka Mlakarja in Agropop. Briljantna študija domačega naroda ...
BBB ::
PacificBlue ::
Ja res je:)
Lani 7.julija je sin Andree Morricone od Ennia Morricone avtorja te skladbe, vodil orkester v Križankah. So zaigrali tudi ta komad.
Lani 7.julija je sin Andree Morricone od Ennia Morricone avtorja te skladbe, vodil orkester v Križankah. So zaigrali tudi ta komad.
nejc_nejc ::
Celo upoštevajo število metkov v pištoli....
Dobri so pa zvočni vlozki raznih kukulel ter piscalk...
Recimi tole: ocarina...
Dobri so pa zvočni vlozki raznih kukulel ter piscalk...
Recimi tole: ocarina...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()