Forum » Omrežja in internet » T2 v Ljbljani in težave z wirelessom
T2 v Ljbljani in težave z wirelessom
MaAwa ::
Ahoj!
Mene pa zanima, če vam ponudnik T2 dela normalno. Nam prekinja vsake tolko časa, pol pa je treba al router resetirat al pa računalnik, da spet dela. Kaj imate vsi take težave. Meni predvsem že gre na jetra ...
Druga stvar, ki mi gre na jetra, pa je, da moj računalnik ne zazna routerja, cimri, ki je v isti sobi, pa dela. Nastavitve imam čisto enake kot ona (v bistvu sem že poskusila vse možne kombinacije nastavitev, da bi delovalo, pa nič uspešnega). Tako da morem kljub wirelessu tičat s kablom v compu.
Pomagajte mi!!!!
:D
Mene pa zanima, če vam ponudnik T2 dela normalno. Nam prekinja vsake tolko časa, pol pa je treba al router resetirat al pa računalnik, da spet dela. Kaj imate vsi take težave. Meni predvsem že gre na jetra ...
Druga stvar, ki mi gre na jetra, pa je, da moj računalnik ne zazna routerja, cimri, ki je v isti sobi, pa dela. Nastavitve imam čisto enake kot ona (v bistvu sem že poskusila vse možne kombinacije nastavitev, da bi delovalo, pa nič uspešnega). Tako da morem kljub wirelessu tičat s kablom v compu.
Pomagajte mi!!!!
:D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakovostna oblacila s cim manj tekstiOddelek: Loža | 4555 (3248) | MonoPattern |
» | Yamaha RX-V757 un 5.1 izhod ne dela vedno...Oddelek: Zvok in slika | 1649 (1525) | delfinus |
» | MömlyOddelek: Loža | 1308 (1012) | undefined |
⊘ | Za vse, ki ne vete kolk bo šel vaš CPUOddelek: Navijanje | 976 (726) | OZZY |