» »

Kopičenje temp datotek 300 - 600 MB/h

Kopičenje temp datotek 300 - 600 MB/h

Osprey ::

Naletel sem na zelo čuden problem, kateremu ne morem najti vzroka. Gre za Windows XP. Te se mi povečujejo ca. 300 - 600 MB/h v Windows\temp direktoriju. Izklopil sem večino uporabnih servisov. Vsi temp fajli imajo začetek Acr*.tmp. Nekje sem zasledil da je to možno zaradi Web serverja (sem ga izključil, pa ne pomaga) ali da to lahko povzroča Acrobat Reader (hm, kako pa, ko pa ni zagnan oz. med procesi ne vidim nič njemu podobnega). Ne vem več točno kaj naj storim. Vsebina teh datotek so kvadratki, vmes kak procent ali znak za evro. In to je to. Stvar se nadaljuje, dokler ne požre vsega prostora na disku. Pregled z antivirusnim in antispyware programom je pokazal, da je sistem clean. Ravno tako gor ni rootkita. Ve kdo o tem kaj več?
  • spremenilo: Osprey ()

amigo_no1 ::

Deinstaliral Readerja... bomo videli kaj bo

#000000 ::

http://www.diskcleaner.nl

Jest vsake kvatre spucam vse tmp fajle, zanimivo je vidt kolk se tega nebere v 1 mescu recimo.

Ja, ti tmp fajli se po deinstalaciji Acrobat Readerja 7.0.8 ne kopičijo več. Zelo zanimivo! Čeprav sem računalnik pred tem samo resetiral in sploh nisem zagnal Readerja, mi je pisal te fajle na disk. Sicer še zmeraj imam nekaj teh komponent od Adobe (npr. Download ali Update Manager in podobno), ampak izgleda da ostale ne povzročajo tega, samo core Reader. Tudi drugi malo poglejte če se vam kaj podobnega dogaja.

Kolikor sem prebral po forumih, je Adobe seznanjen s problemom, vendar ima težave, ker se ga ne da enostavno reproducirati, zato tudi še ni znano, zakaj se to dogaja.

matjash ::

#00000 uporaben program ta disk cleaner, kljub temu da skrbim in gledam kje se kopičijo tmp datoteke od posameznih programov mi je dobil kar 1800 MB nepotrebne šare, največ pod system temporary files (1 giga)
... bolje pozno kot nikoli.

Azrael ::

Še en uporaben (free) programček za brisanje vseh vrst začasnih datotek je Faronics System Cleaner.
Nekoč je bil Slo-tech.

Gamez0r ::

Nerabiš teh programov. Enostavno zaženeš sistem v varnem načinu in pobrišeš celotno Temp mapo, meni vedno uspe ;)
WTF!

neres ::

Mimogrede, obstaja tudi alternativa Adobe Readerju: Foxit Reader.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za izdelavo *.pdf fajlov

Oddelek: Programska oprema
163684 (2958) Rasho
»

Brazilska in ameriška policija nemočni zoper TrueCrypt (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Diski
10633159 (23283) poweroff
»

Office 12 bo podpiral PDF

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
305913 (4232) amigo_no1
»

Zatikanje računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
191489 (1124) _Dejan_
»

Katere programe uporabljate?