Forum » Elektrotehnika in elektronika » DVI kabel - "odebelitev" preblizu
DVI kabel - "odebelitev" preblizu
nosk8fx ::
pozdrav!
za LCD hočem kupiti DVI-D kabel Dual-Link (ker sem poleg LCD-ja dobil Single-Link), vendar je "odebelitev" preblizu konektorja.
od konca konektorja bi morala biti oddaljena vsaj 11 cm.
kaj sploh je v tej "odebelitvi"? a bi se to dalo kako prestaviti nižje po kablu?
sem prebral, da Dual-Link podvoji frekvenco prenosa, zato bi to rad uredil, vendar ima Samsung 971P svojevrsten priklop!
a se bo v praksi poznala razlika med Single in Dual-linkom?
za odgovore že v naprej hvala!
lp, Sašo
za LCD hočem kupiti DVI-D kabel Dual-Link (ker sem poleg LCD-ja dobil Single-Link), vendar je "odebelitev" preblizu konektorja.
od konca konektorja bi morala biti oddaljena vsaj 11 cm.
kaj sploh je v tej "odebelitvi"? a bi se to dalo kako prestaviti nižje po kablu?
sem prebral, da Dual-Link podvoji frekvenco prenosa, zato bi to rad uredil, vendar ima Samsung 971P svojevrsten priklop!
a se bo v praksi poznala razlika med Single in Dual-linkom?
za odgovore že v naprej hvala!
lp, Sašo
- spremenil: nosk8fx ()
BluPhenix ::
V tej odebelitvi je feritno jedro (kot za tuljavice), okoli njega pa so ovite vse zicke kabla. Služi odpravljanju visokofrekvenčnih motenj.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
XS!D3 ::
A ni Dual-Link potreben le za resolucije višje od 1920x1200 (al neki tazga), do te resolucije pa je dost Single-Link. Glede te odebelitvije pa nebi vedu.
nosk8fx ::
ja, verjetno maš prav (sem malo "po-googlal"), da za naprave, ki ne podpirajo Dual-Linka, Dual-Link deluje enako kot Single ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVI-D (dual link) na VGAOddelek: Strojna oprema | 878 (735) | gendale2018 |
» | Katere monitorje za 3 screen eyefinity?Oddelek: Kaj kupiti | 3290 (3117) | Xickle |
» | 2048 x 1152 na GT6600Oddelek: Kaj kupiti | 1292 (1016) | diso32 |
» | Kvaliteten DVI kabel (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5589 (3981) | Karen |
» | Skrivno orožje R600 - zvočna karticaOddelek: Novice / Zvočne kartice | 5182 (4013) | Senitel |