Forum » Pomoč in nasveti » Imam probleme z brezplačno telefonijo Detel
Imam probleme z brezplačno telefonijo Detel
slatko ::
Torej, prijavil sem se, tudi za številko, vendar ne morem klicat nikamor, ne vem in omrežja, znotraj omrežja, nič...
Se koma mogoče sanja kaj bi lahko bil problem?
Se koma mogoče sanja kaj bi lahko bil problem?
@mile: ja, to pomoč znam najti tudi sam, sem kolikotroliko pismen kar se interneta tiče. Sem dobil od pomoči tudi odgovor, problem naj bi bil v routerju. Sem odprl vse porte ki naj bi jih potreboval, zadeva še vedno ne deluje. Ampak pazi. Če se povežem preko dile-up opovezave mi pa dela. Problem more bit torej v routerju?!?! Samo kaj?? Firewall na routerju mam izklopljen, ravnotako softwerskega na Windowsih...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: slatko ()
Soniux ::
Pošlji jim ponovno opis težave na njihove forumu al kar kol je ze, meni so pomagali. Sicer je bla tezava bolj bedne narave no...
Ja, sej sem že poslal, čakam na odgovor. Kaj je blo pa pri tebi narobe?
A mogoče uporablja kdo to telefonijo in ima router?
A mogoče uporablja kdo to telefonijo in ima router?
Ma dobr no, če veš v čem je problem potem povej, drugače se raje zadrži ker so tvoje izjave neumne.
Pa brez zamere
Pa brez zamere
Soniux ::
Ne, v bistvu nisem bil dosegljiv od drugih, pa sem potem ugotovil z njihovo pomocjo da sem si nekako blokiral dohodne klice ... kliknil na ikonco in je blo vse ok! Fora je bla bolj v tem da se mi ni dalo brskat pa sem probal ce njihova pomoc dela...
... sicer se bojim da ne bo nic s tega ce ti ne dela ruouter ... mogoc bo treba po novega.
... sicer se bojim da ne bo nic s tega ce ti ne dela ruouter ... mogoc bo treba po novega.
Ma ne, router je drgač uredu, tut ne nek cheep shit, vse ostalo dela ok (ftp server, mail server, http server, uglavnem vse...). Tko da pomoje ni problem v routerju samem ampak v nastavitvah...
Ja imam, porte sem tudi odprl za računalnik na katerem imam to storitev (v mojem primeru je to 192.168.2.101)
mile ::
načeloma naj bi telefonček sam poskrbel, da je NAT na routerju skoz odprt in dodatne nastavitve niso potrebene
probaj se povezat direkt na internet ( brez routerja )
probaj se povezat direkt na internet ( brez routerja )
Naložil nov firmware, nič, brez routerja je pa vredu
Še vedno čakam na njihov odgovor, mogoče pa vejo kaj bi blo narobe...
Še vedno čakam na njihov odgovor, mogoče pa vejo kaj bi blo narobe...
Zgodovina sprememb…
SuperHik ::
sladko:
si odprl port 5060 ?
lp
si odprl port 5060 ?
lp
Always look on the bright side of life; LIFE! You never saw my wife ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SuperHik ()
Odprl sem UDP porte: 4000-5076, 15000-16000, 40000-41000. taka navodila sem namreč dobil od njihove tehnične pomoči. Pa še vedno nič...
Zgodovina sprememb…
UzzI ::
Tud men bi blo všeč, če bi kdo ugotovu, kaj je problem tegale! Mam cist isti problem, so mi poslal enak meil in mi isto še zdej ne dela! Je že kkšna nova ideja?
farko ::
Kaj pa antivirusni program? Katerega imaš nameščenaga ,če maš bit defender 10 poglej še tam nastavitve in pa požarni zid.
farko
UzzI ::
Antivirus mam Kaspersky sam mislm da ni tam fore, pomoje je na ruterju, sam se mi zdi čudno, ker mi ostale zadeve vse ful lepo laufajo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router TP-LINK TL-WR741ND kot access pointOddelek: Omrežja in internet | 1613 (1461) | He-Man |
» | težave z IP naslovom pri wifijuOddelek: Omrežja in internet | 1306 (1134) | norcuron |
» | Router ali klicna povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1249 (1079) | KoMar- |
» | Detelfone - zamenjava za Skype? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 16331 (9629) | N-E-O |