Forum » Pomoč in nasveti » ABIT KT7E + d700 -----> Ekran se ne pržge!
ABIT KT7E + d700 -----> Ekran se ne pržge!
Rus ::
Živjo, kot piše u naslovu, se mi ne pržge monitor!!!
Kaj bi blo lohk narobe??
Enkrt se mi je pržgau, sm šou u BIOS, mau sm ga gledu, pol je pa kr šteknu!!! Kaj je to???
Potem, sm pogledu proc, dotaknu sm se ga, VROČČ K SV***!!!
CMOS sm že resetiru, NČ, še zmer se ne pržge!!!
Grafičko mam Ati Rage Pro 8MB, ne verjamem, da bi bla grafična kriva!!
Odgovor lohk pošlete na mail al pa tle na forum!!!
lp,Jure
Kaj bi blo lohk narobe??
Enkrt se mi je pržgau, sm šou u BIOS, mau sm ga gledu, pol je pa kr šteknu!!! Kaj je to???
Potem, sm pogledu proc, dotaknu sm se ga, VROČČ K SV***!!!
CMOS sm že resetiru, NČ, še zmer se ne pržge!!!
Grafičko mam Ati Rage Pro 8MB, ne verjamem, da bi bla grafična kriva!!
Odgovor lohk pošlete na mail al pa tle na forum!!!
lp,Jure
Pisk ::
ehm dotaknil si se pocesorja ali hladilnika na procesorju? oziroma imas sploh ustrezen hladilnik??
Ti bom jaz enkrat zapiskal!!!!!!!!!
Itak da ga mam!!!
Najprej sm ga mou gor (Volcano 7), pol sm ga pa dau dol, mogoče je bil to vzrok, da ni delu... pol sm pršu u bios, pol mi je šteknu, pol sm se dotaknu proca...AUU!!!
Kva bi lohk blo narobe???
lp
Najprej sm ga mou gor (Volcano 7), pol sm ga pa dau dol, mogoče je bil to vzrok, da ni delu... pol sm pršu u bios, pol mi je šteknu, pol sm se dotaknu proca...AUU!!!
Kva bi lohk blo narobe???
lp
Pisk ::
kaj zdej?? dej prevedi kar si napisal ker ne razumem, najprej zanikas nato potrdis al kako?
hoces povedat da si imel prizgan racunalnik brez hladilnika na procesorju?? torej?
hoces povedat da si imel prizgan racunalnik brez hladilnika na procesorju?? torej?
Ti bom jaz enkrat zapiskal!!!!!!!!!
mou sm gor hladilnik, ekran ni delalu, pol sm dau hladilnik dol, po nekaj poskusih je ekran delal, neki cajta u BIOSU pol je pa steknil, sm probu proc pa je biu ful vroč!!! Pol se pa ni več pržgal ekran!!!
ma tut to je zakompliceran napisan :)
1. Vse sm zložu skp (diska,grafičko, hladilnik gor, modem,...)
2. Ekran se ni pržgau!
3. Resetiru sm CMOS!
4. Dau dol hladilnik!
5. Vse sm pobrau vn (modem,zvočno, mrežno; razn diska in grafičke...)
6. Pržgau se mi je monitor!
7. Brksu po BIOSU, mau sm gledu ferkvence proca, NČ nism sejvu, samo je šteknil - VROČ PROC K SVI**!!!
8. Dau gor hladilnik. ISTO nč učinka!!!
Kapiš???
lp,Jure
ma tut to je zakompliceran napisan :)
1. Vse sm zložu skp (diska,grafičko, hladilnik gor, modem,...)
2. Ekran se ni pržgau!
3. Resetiru sm CMOS!
4. Dau dol hladilnik!
5. Vse sm pobrau vn (modem,zvočno, mrežno; razn diska in grafičke...)
6. Pržgau se mi je monitor!
7. Brksu po BIOSU, mau sm gledu ferkvence proca, NČ nism sejvu, samo je šteknil - VROČ PROC K SVI**!!!
8. Dau gor hladilnik. ISTO nč učinka!!!
Kapiš???
lp,Jure
jRk0 ::
Ja pa kaj ti si cisto nor??Procesor je itak verjetno fuc zdaj, tak da itak brezveze, da sploh kaj delas:). Kupit novega... No, povej ce ti piskne iz racunala, ko przges? ce ti ne, je ziher hin...ce pa ti...pa bomo resli
You fuck up once, you loose two teeth.
McWolf ::
erm. Lej, ti si proc pustu brez hlajenja. PA to nima veze. A ti misliš da je treba met kuler gor sam zarad navijanja? Proc je sou rakom zvizgat. Przgan si meu sigurn vec k npar sekund tko da je
Go tell it on the mountains!
Aja?
Pol sm pa že sf***** kupu, tut prvič, k sm mou vse gor, tut hladilnik, ni zvočnik zapisku!!!
Pol bom pa nazaj sošolcu nesu, k ma garancijo.......a ti zamenajo proc, kao da je strela udarla?
Al bo pa oboje nesu nazaj na garancijo, plato in proc.!
lp,Jure
Pol sm pa že sf***** kupu, tut prvič, k sm mou vse gor, tut hladilnik, ni zvočnik zapisku!!!
Pol bom pa nazaj sošolcu nesu, k ma garancijo.......a ti zamenajo proc, kao da je strela udarla?
Al bo pa oboje nesu nazaj na garancijo, plato in proc.!
lp,Jure
Binji ::
Comp si mel przgan brez coolerja? Cudim se da ti je sploh delal tolk cajta da si prsu do BIOSa. Proc je hin, ti si pa zapomni, da coolerji niso sam za lep videz in za tocit dnar v zep proizvajalcem.
In se nasvet za drugic: pusti pri miru tiste sraufke, ki drzijo kisto skup - notr ni nic zate.
In se nasvet za drugic: pusti pri miru tiste sraufke, ki drzijo kisto skup - notr ni nic zate.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
VASkO ::
Rus, vprasanje sebi postavi
tisti sraufi pa res niso za odskrnit, ce take oslarije potem delas
tisti sraufi pa res niso za odskrnit, ce take oslarije potem delas
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | noscreen po neuspesnem apdejtu biosaOddelek: Pomoč in nasveti | 1519 (1179) | Pyr0Beast |
» | ABIT KT7E + d700 -----> Ekran se ne pržge!Oddelek: Pomoč in nasveti | 917 (875) | TylerDurden |
» | hardwer al softwer!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 809 (698) | Rus |
» | Problem z kompjuterjem. HELP!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1045 (936) | VASkO |
» | Help ! Help1 Sami problemiOddelek: Navijanje | 1265 (1105) | Viper Neo |