Forum » Kaj kupiti » TV do 150.000 SIT
TV do 150.000 SIT
Ashrack ::
Nas stari Sonyiev TV se pocasi poslavla od zivljenje! Je bil ze na servisu in bi popravilo stalo veliko prevec.
Sedaj me pa zanima kaj priporocate? Vzamite v obzir da se veliko DIVX filmov pregleda na njem saj je komp povezan nanj preko TV-OUT izhoda.
Sedaj me pa zanima kaj priporocate? Vzamite v obzir da se veliko DIVX filmov pregleda na njem saj je komp povezan nanj preko TV-OUT izhoda.
....
mare92 ::
Js mam doma Panasonic ne vem točno kater model, 16:9 format(rekel si da boš gledal divxe, zato je ta format zate boljši), 82 cm premer, je pa navaden 100hz televizor(ni lcd,plazma). Ima vse kar rabiš, cena pa je nekaj čez 100.000sit (lahko za 50k kupiš še dobre zvočnike ali kaj drugega).
Kupil sem v Arobi
www.aroba.si
Nasproti Emporiuma v BTC-ju.Ima pa samo Panasonicove modele, ki pa so poceni in dobri.
Kupil sem v Arobi
www.aroba.si
Nasproti Emporiuma v BTC-ju.Ima pa samo Panasonicove modele, ki pa so poceni in dobri.
ddeben ::
Js sm pred dvema tednoma kupil tale tv pa je slika vec kot odlicna v povezavi s siol tv-jem. Tole tv ti priporocam, za durgo pa nevem.
Dr Evil ::
Če lahko še malo počakaš in našparaš, kupi LCD. Za visoke ločljivosti je LCD vsekakor boljši nakup. Dobi se jih pa že za 180k.Govorim o 16:9 72cm.
TOP ::
Če kupuješ klasičen TV potem definitivno Philips,ga imam tud sam star je 2 mesca in sem ful zadovoljen.Sicer pa ena tema ,že obstaja ,preberi si tud tam,da je najbolši nakup trenutno Philips.
DDEBEN
Moram reci da je to najlepsi TV kar sem jih kdaj videl.
Me pa zanima prednosti/pomanklivosti teh ULTRASLIM TVjev proti navadnim TVjem?
Dr. Evil
180k SIT je pa prevec! Tako da LCD monitor odpade. In tudi TV se namerava kupiti se ta teden!
Moram reci da je to najlepsi TV kar sem jih kdaj videl.
Me pa zanima prednosti/pomanklivosti teh ULTRASLIM TVjev proti navadnim TVjem?
Dr. Evil
180k SIT je pa prevec! Tako da LCD monitor odpade. In tudi TV se namerava kupiti se ta teden!
....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ashrack ()
mtosev ::
Samo ne Samsunga. Nam je 3x crkno pred leti
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
TOP ::
Ne kupuj tega Samsunga,res je lep in tanek,ampak zato trpi kvaliteta slike.Ko sem jaz kupoval TV sem tud tega si šel pogledat,ampak bil razočaran.Slika je slaba napram Philipsu.Če ne verjameš pejdi v trgovino in si primerjaj,boš takoj vidu o čem govorim.
krho ::
S Philips 32PW9551 ne moreš zgrešiti. Ima vse, vključno s HDMI vhodom.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
para! ::
Kako mojstrsko je narjena fotka izdelka na zgornjem linku :)
Death before dishonor!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: para! ()
MTOSEV,TOP
Vama kr na besedo verjamm!
KRHO
Kar malo drag je tisti model PHILIPS napram sledecemu
Je veliko razlike med njima?
PARA
Ko sem videl tisto slikco na ENAA od BEKOta sem se sam za glavo prjel
Vama kr na besedo verjamm!
KRHO
Kar malo drag je tisti model PHILIPS napram sledecemu
Je veliko razlike med njima?
PARA
Ko sem videl tisto slikco na ENAA od BEKOta sem se sam za glavo prjel
....
roscha ::
Samsungove SLIM-Fit pljuvajo po dolgem in počez.
Crkovanje in problemi s konvergenco slike.
Največja jada pa je, da je globina proti recimo mojemu 5 let staremu Philipsu samo 8 cm manjša. 50:42 cm
Crkovanje in problemi s konvergenco slike.
Največja jada pa je, da je globina proti recimo mojemu 5 let staremu Philipsu samo 8 cm manjša. 50:42 cm
d.k. ::
Videl tega samsunga pred dnevi pri bratrancu,z t2 signalom ni slaba izbira,drgac pa kupi LOWE al Panasonic.Philips in Sony, ze dolg nista vec kar sta bla vcasih,brez dobrga tv signala je pa vse eno kiro kupis.
kr neki
ddeben ::
Jah, zdej ce je enmu nemevkolkokrat crknu na sto in en način še ne pomeni da je celoten samsung fuj fej...slab komad, jebes....ne mors pa to posplosevat...slaba slika? Za ta denar se mi zdi super slika... Sploh proti kakem lcdju ali plasmi za take denarce...tam tako ali tako vidis samo kocke.... But thats just my opinion...
d.k. ::
Ma brezveze toplo vodo izumljat, gres v trgovino pogledas ,če ti je všeč kupis,to je to .Čez 3 leta ali pa se manja ,pa kako plazmo al pa lcd ,ker bo cena fula padla.
kr neki
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri TV za 250€Oddelek: Zvok in slika | 1210 (1033) | RejZoR |
» | LED tv Philips vs. SamsungOddelek: Kaj kupiti | 3139 (3007) | leiito |
» | LCD TV za 700€Oddelek: Kaj kupiti | 1696 (1261) | Mozart |
» | 32" LCD TVOddelek: Kaj kupiti | 4528 (3731) | kmetek |
» | PHILIPS 37PFL8404H ali LGSL8000Oddelek: Kaj kupiti | 3014 (2113) | Leks |