» »

Nov racunalnik, resne tezave

Nov racunalnik, resne tezave

Problematos ::

Imam resen problem s svojim novim racunalnikom ( P core duo 6400, GF 7600 GT, matična GA-965p-s3, 1GB geil rama, 250GB WD HD, Monitor Samsung 950b dvi in analog). Med igranjem nekega špila mi je kar naenkrat zamrznila slika. Poskusil sem z običajnimi windows ctrl-alt-del in podobno a brez uspeha. Zato sem naredil hard reboot. A na monitorju ni bilo več slike, le ta pa je bil v stand by stanju. V redu, ponovno sem ugasnil in prižgal monitor. A brez uspeha. Na začetku je monitor prklapljal med DVi-analog nato pa ponovno sel v stand by. Nato sem ugasnil napajalnik in izključil monitor iz elektrike. Brez upeha. Nato sem preizkusil, če deluje zadeva z analognim kablom.... In glej! Videl sem sliko, ki pa je imela navpične brezbarvne črte. Ko pa je zagon prišel do windowsow sem ravno ugledal blue screen(premalo časa da bi ga lahko prebral) nato pa se mi je računalnik sam restartal. Tako dela z analognim vhodom računalnik samo v safe modu. Tam sem tudi poskusil z system restorom a brez uspeha. Poskusil sem tudi reinstall driverjev za grafično. Vendar pa je med samim installom prislo do napake, tako da se je računalnik kar sam resetiral. Nato sem mogel izvesti še en system restore (driverjev ni bilo več možno inštalirati). Stanje pa je še vedno enako. Torej:

PO system restore mi monitor na dvi vhodu ne deluje, na analog pa v normalnem modu windowsov pride do bluescreena, tako da delju le v safe modu.

LEPO VAS PROSIM za kakršnokoli pomoč, kajti sam sem popolnoma brez idej.

dragonlord ::

ce je nov nesi na servis lahko da je grafa crknila...

detroit ::

hm...pol slike sm jst vidu tud ko je bila grafa na pol sneta in pol je (resno :O) in pol je do restarta bla taka slika pol pa nc vec dokler nismo notr porinl je
Skero


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se ponovno zažene namesto ugasne

Oddelek: Strojna oprema
406616 (3429) solatko
»

Tipkovnica in miška se ne odzivata

Oddelek: Pomoč in nasveti
61317 (1196) RatedR
»

Problem pri zagonu

Oddelek: Pomoč in nasveti
153518 (3308) RatedR
»

Računalnik se poslavlja - grafika fuč (ali kaj drugega)?

Oddelek: Pomoč in nasveti
81777 (1613) Brias
»

Kaj narediti, da bi WinXP delali z Radeonom 8500

Oddelek: Pomoč in nasveti
8691 (576) typhoon

Več podobnih tem