Forum » Kaj kupiti » Prenosnik 350k
Prenosnik 350k
marsovc ::
Pregledal sem lepljivek za nakup prenosnika in kot prvo sem ugotovil da je že precej zastarela.
Kupujem prenosnik do 350k glavni namen, photoshop, corel ... torej grafika. Primarno sem želel kupiti MacBook-a ampak ker jih nimajo na zalogi, meni se pa precej mudi, bom zadovoljen tudi z drugim.
Tako da, prosim za kašne linke ali pa vsaj imena.
Kupujem prenosnik do 350k glavni namen, photoshop, corel ... torej grafika. Primarno sem želel kupiti MacBook-a ampak ker jih nimajo na zalogi, meni se pa precej mudi, bom zadovoljen tudi z drugim.
Tako da, prosim za kašne linke ali pa vsaj imena.
marsovc ::
Iščem obvezno Core Duo,pomnilnika seveda čim več, velikost diska ni pomembna le hitrost(7200), grafična vsaj 128 MB če se le da ne Intel :) Pa avtonomija naj bo vsaj 3 ure
mmaestro ::
Evo na tej strani majo akcijo za študente kar pošteno znižane prenosnike, če nisi študent se ti splača nekoga najti, ki ga kupi na svoje ime kar pošteno prišparaš.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako pravilno kriptirati dva SSD diska?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3669 (2982) | fosil |
» | prenosnik pregrevanje grafične karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 1089 (961) | asutarv |
» | Iz XP na LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 1392 (1102) | AtaStrudl |
» | Intel: VIA naj preneha izdelovati procesorjeOddelek: Novice / Procesorji | 4450 (3247) | Looooooka |
» | ATi poslal na tržišče Mobility Radeon 9700Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2279 (2279) | Raw |