Forum » Hlajenje in modifikacije » Kater hladilnik izbrati za 6600GT AGP?
Kater hladilnik izbrati za 6600GT AGP?
m.i.h.a. ::
Imam gf6600gt na AGP vodilu in ker mi stock vent že ruži me zanima, keter hladilnik izbrati?
Zalmanov VF900 žal ne pride v poštev zaradi HSI čipa, accelero tudi ne vem če paše gor,... no ima kdo izkušnje z menjavo hladilnika na tej karti in katerega izbrati?
Zalmanov VF900 žal ne pride v poštev zaradi HSI čipa, accelero tudi ne vem če paše gor,... no ima kdo izkušnje z menjavo hladilnika na tej karti in katerega izbrati?
obadek ::
V vsakem primeru ga lahko namotiraš brez težav na moji XFX GF 6600GT AGP ni blo težav z montažo Zalmana.
brassi lucca ::
Brez večjega problema se da predelat Arctic Cooling Silencerja 5/3 ker ima dovolj debel baker za vrezat navoje.
Slike od mojega so na www.cool-pc.com pa pobrskaj malo.
Ker pa na bolhi prodajam karto ( in tu) sem pripel tudi slike pa lahko vidiš kako izgleda.
Slike od mojega so na www.cool-pc.com pa pobrskaj malo.
Ker pa na bolhi prodajam karto ( in tu) sem pripel tudi slike pa lahko vidiš kako izgleda.
Moments before detonation , .....................TT
Zgodovina sprememb…
- spremenila: brassi lucca ()
m.i.h.a. ::
EvilDare ::
Alternative za to ni, edino če sam narediš. Mislim pa da ga imajo pri Mlacomu, vsaj imeli so ga že. Veliko stvari nimajo na ceniku ponavadi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hlajenje GeForca 6600GT AGPOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2687 (1899) | m.i.h.a. |
» | Hlajenje GF 6600 AGPOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1237 (1039) | Veseljak |
» | Hladilnik od Zalmana in hlajenje gf600gtOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2259 (1852) | T-Majo |
» | Zalman predstavil dodatek hladilnemu sistemu VF700 - ZM-VHS1Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3034 (2402) | Buggy |
» | S čim hladiti GF6600GT AGPOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2181 (1597) | Saeed |