Forum » Kaj kupiti » Termalne paste
Termalne paste
Tic ::
Matr. Za radeona 8,5k ramb neki. Pa gledam pr Mlacomu:
ARCTIC SILVER II PASTA 2,880
ARCTIC SILVER II LEPILO 4,320
ZALMAN TERMALNO LEPILO 2,400
Zanima me zalman lepilo. A ma kdo iskušje-a je ql..?
ARCTIC SILVER II PASTA 2,880
ARCTIC SILVER II LEPILO 4,320
ZALMAN TERMALNO LEPILO 2,400
Zanima me zalman lepilo. A ma kdo iskušje-a je ql..?
persona civitas ;>
- spremenil: Tic ()
slon ::
brez dvoma artic sliver!
Zakaj ?
Preverjeno pri večini ljudi da je to pasta ali lepilo vreden svojega denarja.Pa poglej drugo plat daš velek keša za kartico pol pa šparaš na pasti.Pasta ki ima boljšo termično prevodnost bo odvedla več toplote kar tebi prinese stabilnost oz. možnost overclokinga.
Jaz za cpu uporabljam artic silver II pasto in je ok.
Zakaj ?
Preverjeno pri večini ljudi da je to pasta ali lepilo vreden svojega denarja.Pa poglej drugo plat daš velek keša za kartico pol pa šparaš na pasti.Pasta ki ima boljšo termično prevodnost bo odvedla več toplote kar tebi prinese stabilnost oz. možnost overclokinga.
Jaz za cpu uporabljam artic silver II pasto in je ok.
AMD Ryzen7 5900x & MSI MAG 570x TOMAHAWK
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850
& Asus TUF 3080 & 32 GB 3200MHz@3600MHz
& Samsung 970 Evo plus 1TB & LG 27GL850
Cosmo ::
Ma kako lepilo.. a ni skoda 2 jurjev za to? Lepo na robovih namazes sekundnkleber v sredini pa eno dobro pasto (Arctic Silver, Titan srebrna, ...). Z titanovo pasto mi dela tako celeron 300 na 504 pri 2.2v brez problema. Aja na slot sem pa nalepil volcanota 2
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Termalno lepilo???Prevodno??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1856 (1763) | QuickShot |
» | S čim prilepit rebra? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5871 (4998) | sharp |
» | Termalno lepilo - kako se odstrani prilepljen coolerOddelek: Pomoč in nasveti | 1654 (1499) | Fury |
» | Arctic Silver/Alumina? WTF?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1307 (1026) | CIrCAcevl |
» | Stik procesorja in hladilnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1544 (1247) | AntiC |